Obnoviť stránku

Tesla Smart Air Purifier Pro M

4,5 36 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
109,90 €

Tesla Smart Air Purifier Pro M

Čistička vzduchu Tesla Smart Air Purifier Pro M so sústavou kvalitných filtrov je ideálnym nástrojom pre čistejší vzduch v kanceláriách i domácnostiach. Výkonný ionizátor vyrába zdravé anióny, ktoré vám sprostredkujú zdravý a čerstvý vzduch, aký je napríklad vonku po búrke a daždi. Čistička vzduchu Tesla Smart Air Purifier Po M s prietokom vzduchu 210 m3/h vyčistí vzduch v miestnostiach s veľkosťou až 25 m2. UV lampa spolu s mriežkou z oxidu titaničitého zlikviduje bežné vírusy, baktérie aj jedovaté látky ako napríklad formaldehyd, toluén, alebo benzén. Čistička vzduchu Tesla Smart Air Purifier Pro M je kompatibilná s aplikáciou Tesla Smart, pomocou ktorej je možné ovládať aj ďalšie inteligentné zariadenia v domácnosti.

Čistička vzduchu Tesla Smart Air Purifier Pro M využíva UVC lampu

Prostredníctvom ultrafialového žiarenia je čistička vzduchu Tesla Smart Air Purifier Pro M schopná efektívne zlikvidovať baktérie a vírusy, čím dochádza k sterilizácii vzduchu.

Ionizátor

Čistička vzduchu Tesla Smart Air Purifier Pro M je vybavená výkonným ionizátorom. Ten generuje negatívne ióny, čím zlepšuje kvalitu vzduchu a eliminuje kladne nabité častice ako napríklad prach, baktérie, vírusy, či dym.

Tesla Smart Air Purifier Pro M disponuje uhlíkovým filtrom

Vďaka uhlíkovému filtru čistička vzduchu Tesla Smart Air Purifier Pro M veľmi efektívne vstrebáva organické prchavé látky, vrátane nepríjemných pachov, či iných znečisťujúcich plynov.

Fotokatalytický filter

Čistička vzduchu Tesla Smart Air Purifier Pro M disponuje fotokatalytickým flitrom, ktorý bezpečne rozkladá formaldehyd, toluén, xylén, prchavé látky a ostatné škodliviny.

Čistička vzduchu Tesla Smart Air Purifier Pro M má kvalitný HEPA filter

Vďaka kvalitnému HEPA filtru čistička vzduchu Tesla Smart Air Purifier Pro M výrazne redukuje v prúde vzduchu šírenie alergénov a baktérií ako je peľ, smog a vírusy.

Umývateľný predfilter

Čistička vzduchu Tesla Smart Air Purifier Pro M je vybavená umývateľným predfiltrom s mikrónovou sieťou na zachytenie vláknitých častíc nad 2,5 mm. Predfilter je ľahko umývateľný, vďaka čomu zabránite zaneseniu ďalších filtrov.

Ionizátor v čističke vzduchu Tesla Smart Air Purifier Pro M sa postará o zdravý vzduch

Vďaka výkonnému ionizátoru sa čistička vzduchu Tesla Smart Air Purifier Pro M postará o zdravý vzduch v každom byte i kancelárii. Ionizátor vyrába zdravé anióny, ktoré vám sprostredkujú zdravý vzduch ako napríklad po búrke a daždi.

Čistička vzduchu Tesla Smart Air Purifier Pro M má HEPA filter, ktorý zachytí až 99 % peľových a prachových častíc

Čistička vzduchu Tesla Smart Air Purifier Pro M je vybavená kvalitným HEPA filtrom, ktorý zachytí až 99 % častíc do veľkosti 0,3 mikrometra. Poradí si s časticami až 200× menšími než ľudský vlas, takže je ideálna pre alergikov i osoby trpiace astmou.

Kvalitné filtre čističky Tesla Smart Air Purifier Pro M zachytia i najjemnejšie častice

Vďaka sústave kvalitných filtrov si čistička vzduchu Tesla Smart Air Purifier Pro M poradí aj s najjemnejšími prachovými časticami s priemerom 0,5 mikrometrov.

UV lampa zneškodní vírusy a baktérie

Čistička vzduchu Tesla Smart Air Purifier Pro M je vybavená UV lampou, ktorá inaktivuje bežné vírusy a baktérie. Navyše v kombinácii s mriežkou z oxidu titaničitého zničí aj jedovaté látky, ktoré sa bežne vyskytujú v domácnostiach. Ide napríklad o formaldehyd, toluén, alebo benzén.

Čistička vzduchu Tesla Smart Air Purifier Pro M ponúka automatický aj manuálny režim čistenia

Vďaka senzoru kvality vzduchu čistička Tesla Smart Air Purifier Pro M sleduje aktuálne podmienky v miestnosti a automaticky prispôsobuje čistiaci výkon podľa aktuálnej potreby. Okrem toho si môžete zvoliť aj vlastné nastavenie a prispôsobiť tak rýchlosť čistenia podľa vašich potrieb.

Prehľadná aplikácia na pohodlné ovládanie čističky vzduchu Tesla Smart Air Purifier Pro M

Čistička vzduchu Tesla Smart Air Purifier Pro M je kompatibilná s aplikáciou Tesla Smart, ktorá je navrhnutá na ovládanie všetkých inteligentných zariadení v domácnosti. Aplikácia je dostupná pre zariadenia s operačným systémom Android aj iOS.

Parametre a špecifikácia

Konektivita

Kompatibilné aplikácie Aplikácia výrobcu

Vlastnosti

Príkon 20 W
Vzduchový výkon 210 m3/h
Odporúčaná veľkosť miestnosti 25 m2
Maximálna hlučnosť 54 dB(A)
Minimálna hlučnosť 20 dB(A)
Vlastnosti Vhodná pre alergikov, Inteligentná
Indikácia Kvality ovzdušia
Výbava Senzor prachu, Displej, UV sterilizačná lampa, Detský zámok, Umývateľný filter, Dotykový panel
Typ ovládania Mobilná aplikácia
Kompatibilita WiFi

Funkcie

Funkcie Automatický režim, Časovač, Ionizácia vzduchu, Regulácia výkonu

Filtre

Typ filtra HEPA, Uhlíkový, Prachový, Katalytický, UV žiareniu, Filter pevných častíc, TiO2

Rozmery a hmotnosť

Šírka 34,7 cm
Hĺbka 17,5 cm
Výška 53,5 cm

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko
Kód:  TESCV020
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  TSL-AC-AP2006

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09