Obnoviť stránku

Tesla Smart Air Purifier Pro L

4,3 17 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Zľavnené -30 %
98,90 € 140,90 €

Tesla Smart Air Purifier Pro L

Čistička vzduchu Tesla Smart Air Purifier Pro L ...

Čistička vzduchu Tesla Smart zvládne vykúzliť čerstvejší a dýchateľnejší vzduch najmä pre deti a osoby náchylné na alergie. Tento premiestnenia schopný spotrebič je konštruovaný do priestoru s veľkosťou maximálne 43 m2. O perfektnej spoľahlivosti a účinnosti v čistení ovzdušia vás okamžite uistí vzduchový výkon – čistička vzduchu prefiltruje objem do 360 m3/h. Ovzdušie sa na začiatku procesu pripraví o väčšie čiastočky nečistôt, vlasy a chlpy pomocou hliníkového prachového predfiltra. Katalytický filter poslúži na odstránenie bežne sa v domácnosti objavujúcich toxických látok, ku ktorým sa dá zaradiť formaldehyd, čpavok alebo benzén. Kľúčovou filtračnou časťou čističky vzduchu Tesla Smart je vzduchový filter typu HEPA, ten dobre zachytáva skoro 99 % prachových častíc, peľu aj baktérií. Na odstránenie nežiaducich domácich pachov slúži najmä uhlíkový filter. UV žiarenie dokáže zničiť aj žijúce pozostatky baktérií a zaistí vám sterilne čistú klímu. Na úplnom konci čistička vzduchu vzduch ventilovaný do miestnosti doplní o negatívne nabité ióny, a váš vzduch tak bude svieži ako po búrke.

Dôležité vlastnosti čističky vzduchu Tesla Smart Air Purifier Pro L

  • Čistička vzduchu Tesla Smart je vhodná pre miestnosti do 43 m2
  • Filter HEPA absorbuje 99 % všetkých baktérií a alergénov
  • Uhlíkový filter zachytáva nepríjemné pachy, emisie aj kuchynské výpary
  • Predfiltrovaním sa vzduch vyčistí od hrubých nečistôt
  • Katalytický filter tejto čističky vzduchu rozkladá látky pre človeka toxické
  • Maximálna hlučnosť 65 dB(A) a minimálna hlučnosť 20 dB(A)
  • Vzduchový výkon 360 m3/h
Čistička vzduchu Tesla Smart Air Purifier Pro L Vlastnosti/technológia
Čistička vzduchu Tesla Smart Air Purifier Pro L Vlastnosti/technológia

Funkcie čističky vzduchu Tesla Smart Air Purifier Pro L

Bystrá čistička vzduchu Tesla Smart je vybavená senzorom, vďaka ktorému spozná, aký je súčasný stav vzduchu, a podľa toho, čo zistí, uváži, zda přišel ten správný okamžik ovzdušie v priestore opätovne vyčistiť. Disponuje tiež praktickým časovačom, vďaka ktorému si na základe ľubovoľných preferencií komfortne určíte dobu aktivity. Výkon možno kedykoľvek znížiť aj zvýšiť a týmto spôsobom ľahko riadiť mieru hluku aj spotrebu energie. K tomu je konštruovaná s režimom automatického riadenia, ktorý na základe momentálneho stavu ovzdušia usmerní výkon. Zapínanie a vypínanie čističky si tiež dokážete odkiaľkoľvek ľahko nastaviť prostredníctvom šikovného diaľkového ovládania alebo tiež jednoduchej mobilnej aplikácie. Dotykový panel a digitálny displej patria k praktickým doplnkom, vďaka ktorým je chod rýchly a jednoduchý. V prípade, že máte doma malé dieťatko a neprajete si, aby sa z čističky vzduchu stala hračka, nepochybne oceníte detský zámok. O kvalitu vzduchu sa starajú senzory prachu, a tie tiež v prípade ich znečistenia automaticky zvýšia výkon čistenia. Tento inteligentný čistič vzduchu Tesla Smart s možnosťou pripojenia k WiFi je spojením atraktívneho kompaktného dizajnu s intuitívnym ovládaním.

Parametre a špecifikácia

Konektivita

Kompatibilné aplikácie Aplikácia výrobcu

Vlastnosti

Príkon 30 W
Vzduchový výkon 360 m3/h
Odporúčaná veľkosť miestnosti 43 m2
Maximálna hlučnosť 65 dB(A)
Minimálna hlučnosť 20 dB(A)
Vlastnosti Vhodná pre alergikov, Inteligentná
Indikácia Kvality ovzdušia
Výbava Senzor prachu, Displej, Diaľkové ovládanie, UV sterilizačná lampa, Detský zámok, Umývateľný filter, Dotykový panel
Typ ovládania Mobilná aplikácia
Kompatibilita WiFi

Funkcie

Funkcie Automatický režim, Časovač, Ionizácia vzduchu, Regulácia výkonu

Filtre

Typ filtra HEPA, Uhlíkový, Prachový, Katalytický, UV žiareniu, Filter pevných častíc, TiO2

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko
Kód:  TESCV037
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  TSL-AC-AP3006

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18