Obnoviť stránku

TESLA SlowCook S500

4,9 7 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
61,90 €

TESLA SlowCook S500

Zverte varenie pomalému hrncu TESLA SlowCook S500

Nebaví vás tráviť dlhé hodinky v kuchyni prípravou pokrmov pre seba a svoju rodinu? Využite šikovného pomocníka v podobe pomalého hrnca TESLA SlowCook. Do neho stačí vložiť všetky potrebné ingrediencie, zvoliť si jednu z dvoch dostupných úrovní teploty a nechať hrniec pracovať. Pokiaľ varíte napríklad guláš a chcete ho servírovať viacerým hosťom v priebehu návštevy, využijete režim Udržiavanie teploty. Vďaka tomu bude pokrm vnútri hrnca TESLA SlowCook S500 neustále teplý.

Kľúčové vlastnosti pomalého hrnca TESLA SlowCook S500

  • Pomalý hrniec so 6,5-litrovým objemom ideálny pre 8 osôb
  • Jednoduché ovládanie pomocou otočného voliča
  • Výber z dvoch úrovní teploty (nízka/vysoká) a funkcia Udržiavanie teploty
  • Vnútorná keramická nádoba vhodná na zapekanie v rúre až do 200 °C
  • Pomalý hrniec má protišmykové nôžky zaisťujúce stabilitu
  • Pokrievka z tvrdeného skla
  • Vyberateľné diely možno umývať v umývačke riadu

Balenie obsahuje: pomalý hrniec TESLA SlowCook S500, farebnú tlačenú kuchárku s receptami, návod

Jednoduché ovládanie otočným voličom

Neočakávajte pri pomalom hrnci TESLA SlowCook S500 žiadne zložitosti. Pomocou otočného voliča si vyberiete medzi vysokou a nízkou úrovňou ohrevu či funkciu Udržiavanie teploty. Vďaka tomu pomalý hrniec vyhovie širokej škále požiadaviek na prípravu pokrmov.

V hrnci TESLA SlowCook S500 uvaríte jedlo pre celú rodinu

Pomalý hrniec TESLA má 6,5-litrový objem a pohodlne v ňom pripravíte jedlo pre celú rodinu. Súčasťou balenia je praktická farebná kuchárka s veľkým množstvom receptov na čerpanie inšpirácie. Tešiť sa môžete napríklad na tieto: Kari kura v kokosovom mlieku, Hrachová polievka so slaninou, Paradajková polievka s fazuľkami, Kurča v pomalom hrnci, Chilli con carne, Kuracia polievka, Losos, Ovsená kaša s čučoriedkami, Jablkové pyré, Dusené hovädzie, Sekaná z hovädzieho mäsa, Hovädzie mäso s brokolicou, Kurča so šampiňónmi na víne, Fazuľová polievka so špenátom, Barbecue rebrá, Kari kura s karfiolom, Špagety s mäsovými guľkami, Zapekané zemiaky alebo Polievka Pho ga.

Zapekajte pokrmy v rúre

Vnútorný keramický hrniec možno z TESLA SlowCook S500 vybrať a potom vložiť napríklad do rúry. To je ideálne na dokončenie vašich pokrmov zapečením.

Jednoduchá údržba pomalého hrnca TESLA

Nielenže vám pomalý hrniec TESLA SlowCook S500 varenie uľahčí, ale aj čistenie bude hračka. Keramický vnútorný hrniec aj pokrievku z tvrdeného skla môžete umývať v umývačke riadu. Vnútorný hrniec môže navyše poslúžiť ako servírovacia misa.

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Hrniec s pomalým ohrievaním

Objem

Objem 6,5 l

Funkcie

Funkcie Vhodné do umývačky, Udržanie teploty, Vyberateľná nádoba

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Vlastnosti

Príkon 270 W
Materiál hrnca Keramika
Objem 6,5 l
Kód:  TESpmh70
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8595689802370

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09