Obnoviť stránku

TESLA RoboStar iQ300 čierny

3,9 218 hodnotení

TESLA RoboStar iQ300 čierny

TESLA RoboStar iQ300 BLK je precízne spracovaný robotický vysávač s veľkým množstvom praktických funkcií a modernými technológiami. Vysávač si vás získa jednoduchou ovládateľnosťou a elegantným dizajnom. Vďaka bezkefovému elektromotoru ponúka robotický vysávač TESLA RoboStar iQ300 BLK vysoký výkon na rýchle odstránenie odolných nečistôt. Vysávač je ideálny na čistenie kobercov i rôznych druhov podláh. Robotický vysávač TESLA RoboStar iQ300 BLK uprace vašu domácnosť systematicky a bez pomoci, takže sa naň budete môcť úplne spoľahnúť a bezobávsavenovaťiným činnostiam.

Kľúčové vlastnosti robotického vysávača TESLA RoboStar iQ300 BLK

  • Robotický vysávač s elegantným čiernym dizajnom
  • Inteligentná navigácia FastTrack 3.0
  • Štetinové bočné kefy a hlavná špirálová turbo kefa sa postarajú o precízne upratovanie
  • Výkonný bezkefový elektromotor robotického vysávača TESLA RoboStar iQ300 BLK
  • Možnosť vzdialeného ovládania
  • Trojitý systém filtrácie
  • Jednoduchá údržba robotického vysávača TESLA RoboStar iQ300 BLK
  • Prehľadná aplikácia v českom jazyku
  • TURBO režim s výkonom až 3 000 Pa

Inteligentná navigácia robotického vysávača TESLA RoboStar iQ300 BLK

Robotický vysávač TESLA RoboStar iQ300 BLK disponuje inteligentnou navigáciou FastTrack 3.0, vďaka čomu dokáže upratať celú domácnosť vo veľmi krátkom čase. Vysávač je vybavený citlivými snímačmi a bez problémov prekonáva nízke prechodové lišty. Na pohodlné upratovanie je k dispozícii možnosť hlasového ovládania cez Google Assistant a Amazon Alexa. Vďaka praktickej magnetickej páske je navyše možné jednoducho vymedziť plochu, ktorej sa má vysávač TESLA RoboStar iQ300 BLK pri upratovaní vyhnúť.

Aplikácia v slovenskom jazyku

Vďaka prehľadnej aplikácii v slovenskomo jazyku je robotický vysávač TESLA RoboStar iQ300 BLK ideálny pre všetkých slovenských zákazníkov. Aplikáciu využijete s telefónmi Android aj iPhone. Pohyb vysávača TESLA RoboStar iQ300 je monitorovaný prostredníctvom inteligentnej diagnostiky a k dispozícii je tiež slovenský hlasový sprievodca.

Robotický vysávač TESLA RoboStar iQ300 BLK dokáže vysávať aj vytierať

Okrem funkcie vysávania je k dispozícii aj mokrý mop z mikrovlákien, ktorý zaručí spoľahlivé zotretie podlahy. Zásobník na nečistoty ponúka objem 600 ml, takže nie je ho potrebné často vyprázdňovať. Zásobník na vodu má objem 400 ml a je určený na precízne čistenie podlahy vodou.

Vysávač mopuje, alebo vysáva. Nedokáže vysávať a mopovať naraz.

Možnosť diaľkového ovládania vysávača TESLA RoboStar iQ300 BLK

Na maximálne pohodlné upratovanie je k dispozícii vzdialené ovládanie v miestach s dostupnosťou k internetu. Diaľkovo je možné robotický vysávač TESLA RoboStar iQ300 aktivovať a aj sledovať priebeh upratovania. Dobu upratovania môžete naplánovať až na týždeň dopredu a tiež je možné zvoliť si presný čas začiatku upratovania. Robotický vysávač TESLA RoboStar iQ300 BLK po ukončení upratovania automaticky zájde do základne a začne sa nabíjať.

Výkonný elektromotor robotického vysávača TESLA RoboStar iQ300 BLK

Robotický vysávač TESLA RoboStar iQ300 je vybavený elektronicky riadeným bezuhlíkovým elektromotorom, ktorý vyniká vysokou efektivitou a nízkou hlučnosťou. K dispozícii je aj TURBO režim, ktorý pracuje s výkonom až 3 000 Pa a je určený na čistenie kobercov a aj veľmi znečistených podláh.

Štetinové bočné kefy sa postarajú o dokonalé výsledky

Vďaka dvom štetinovým bočným kefkám je zaručené spoľahlivé nametenie nečistôt do čistiacej dráhy hlavnej 2 v 1 špirálovej turbo kefy, takže v každej situácii sú zaručené dokonalé výsledky. Robotický vysávač TESLA RoboStar iQ300 BLK ponúka reguláciu prietoku vody počas mokrého stierania v nízkej, strednej a vysokej intenzite.

Trojitá filtrácia vysávača TESLA RoboStar iQ300 s HEPA filtrom

Robotický vysávač TESLA RoboStar iQ300 ponúka trojnásobný systém filtrácie. Tento systém v sebe spája sieťku primárneho filtra, sekundárny filter a účinný HEPA filter. Vďaka tomu filtrácia bez problémov zachytí aj veľmi jemný prach a ďalšie alergény. Robotický vysávač TESLA RoboStar iQ300 BLK vyniká jednoduchou údržbou a jeho na prevádzku nie je potrebné použitie výmenných vreciek.

Elegantné vyhotovenie robotického vysávača TESLA RoboStar iQ300

Robotický vysávač TESLA RoboStar iQ300 vás okrem skvelej funkčnosti poteší aj elegantným dizajnom. Vysávač TESLA RoboStar iQ300 BLK disponuje panelom z čierneho skla a precízne spracovanou vysokokapacitnou batériou, ktorá umožní až 120 minút prevádzky na jedno nabitie.


Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Na zvieracie chlpy
Typ upratovania Utieranie, Mokré čistenie

Špecifické vlastnosti

Spôsob navigácie Gyroskopická
Počet bočných kief 2
Funkcie Automatické dobíjanie, Senzor proti nárazu, Vysávanie viacerých miestností, Senzor proti pádu zo schodov, Predvoľba miestností na upratovanie, Prispôsobenie povrchu podlahy

Vlastnosti

Typ ovládania Mobilná aplikácia
Kompatibilita WiFi, Google Assistant , Amazon Alexa
Vlastnosti Diaľkové ovládanie

Typ povrchu

Typ povrchu Všetky druhy podláh, Koberce, Tvrdé podlahy, Mäkké povrchy, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy

Napájanie

Typ napájania Aku
Typ batérie Li-Ion
Doba nabíjania 3 h
Doba chodu 120 min
Kapacita batérie 2 600 mAh

Typ vysávača

Typ vysávača Robotický, Vodný

Výbava a príslušenstvo

Nabíjacia výbava Akumulátor, Nabíjací adaptér, Nabíjacia stanica
Kefy Bočná
Ďalšie príslušenstvo Nádobka na vodu, Zásobník na nečistoty na vysávanie, Magnetická páska

Filtre

Typ filtra Mikrofilter, HEPA filter, Umývateľný filter

Hlučnosť

Hlučnosť 55 dB

Zberná nádoba

Objem 1 l

Rozmery a hmotnosť

Šírka 34 cm
Výška 7,5 cm
Hĺbka 34 cm
Hmotnosť 3 kg

Farba

Farba Čierna
Kód:  TESRV482
Produktové číslo:  8594163277482

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19