Obnoviť stránku

TESLA Roadster

TESLA Roadster

Dojazd:

800 km

Kapacita batérie:

200 kWh

Maximálna rýchlosť:

402 km/h

Počet dverí:

?

Počet miest:

?

Pohon 4 × 4:

áno

Priemer kolesa:

?"

Rýchlosť nabíjania:

? h

Výkon:

? kW

Točivý moment:

? nm

Vizionár Elon Musk, majiteľ spoločnosti Tesla, sa rozhodol opäť posunúť limity na vnímanie rýchlosti. Zabudnite na červené Ferrari alebo čierne Lamborghini, pretože práve prichádza Tesla Roadster. Avizované zrýchlenie na 100 km/h za necelé dve sekundy totiž nemá žiadnu konkurenciu. Čeľusť z pántov vám vypadne pri pohľade na maximálnu rýchlosť, ktoráatakuje hranicu 400 km/h.

Kľúčové vlastnosti elektromobilu Tesla Roadster

  • Elektrický športiak s dojazdom vyše 800 km
  • Akcelerácia na 100 km/h za 1,9 sekundy
  • Najvyššia rýchlosť viac ako 400 km/h
  • Na 100% čistý elektromobil s extrémne rýchlym dobíjaním
  • Nízke prevádzkové a servisné náklady
  • Štart predaja sa očakáva v priebehu roka 2020

Tesla Roadster, najrýchlejšie auto na svete

Tesla Roadster je štvormiestne vozidlo s pohonom všetkých kolies a s ručne odnímateľnou časťou strechy. To neuveriteľné zrýchlenie si totiž budete chcieť užiť aj so svišťaním vetra. Aktuálne to vyzerá, že bude Tesla Roadster aj v čase svojho uvedenia najrýchlejší automobil vôbec. Impozantných 402 km/h nemá konkurenciu.
Okrem rýchlosti však Teslazapracovala tiež na dojazde, ktorý sa bude pohybovať na hranici 800 až 1 000 kilometrov. A samozrejme v závislosti od inštalovanej batérie a štýlu jazdy.


Súťažte s TESLA

Prihláste sa k odberu informačných správ od spoločnosti Tesla kliknutím na obrázok vyššie. Okrem najnovších informácií priamo z kuchyne ambiciózneho projektu Elona Muska získate šancu zajazdiť si na skúšobnej dráhe s Tesla Semi Truck. V hre je aj veľa ďalších hodnotných cien.

Parametre a špecifikácia

Batéria a nabíjanie

Jazdné vlastnosti

Maximálna rýchlosť 402 km/h
Zrýchlenie 0 - 100 km/h 1,9 s
Pohon 4 x 4 Áno

Rozsah a spotreba

Úžitkové vlastnosti

Počet miest 4
Kód:  TeslaR01

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13