Obnoviť stránku

TESLA PureStar E20

4,6 13 hodnotení
Super cena
99,90 € Ušetríte 4 €

TESLA PureStar E20

Tyčový akumulátorový vysávač TESLA PureStar E20 je skvelý pomocník pri upratovaní celej vašej domácnosti. Ponúkne vám bohaté príslušenstvo, pomocou ktorého bude upratovanie úplná hračka! Na jedno nabitie zvládne až 25 minút prevádzky. Doba nabíjania potom trvá iba 5 hodín. Aku vysávač TESLA PureStar E20 je vhodný na všetky druhy podláh vrátane kobercov a parkiet. Všetky nečistoty putujú priamo do špeciálnej nádoby, ktorú poupratovaní stačí jednoducho vysypať a umyť pod tečúcou vodou. Na prehľadnom displeji sa vám zobrazuje aktuálny stav batérie. Ide o vysávač 2 v 1, teda tyčový a ručný. Vyniká cyklónovou filtračnou technológiou, ktorá zaistí dokonalé upratovanie a vysoký sací výkon. Vďaka motorizovanej kefe je vysávač vhodný do rodín s domácimi miláčikmi. V balení dostanete aj náhradný antistatický filter.



Kľúčové vlastnosti tyčového batériového vysávača TESLA PureStar E20

  • Vysávač na baterku TESLA PureStar E20 2v1 – tyčový a ručný
  • Prehľadný displej na zobrazenie aktuálneho stavu batérie
  • Disponuje cyklónovou filtračnou technológiou, ktorá poskytuje vysoký sací výkon
  • Filtrácia pomocou výstupného antistatického filtra zaistí vyššiu filtráciu
  • Motorizovaná turbokefa na odstránenie zvieracích chlpov
  • Kvalitné LED osvetlenie na úplný prehľad pri vysávaní
  • Na jedno nabitie zvládne až 25 minút prevádzky
  • Ergonomicky tvarovaná rukoväť na pohodlný úchop ručného vysávača TESLA
  • Náhradný antistatický filter v balení zadarmo
  • Bohaté príslušenstvo – náhradný antistatický filter (na výmenu), kefa 2 v 1, dlhá štrbinová trubica, držiak na stenu a sieťový adaptér

Prehľadný displej na zobrazenie aktuálneho stavu batérie

Súčasťou bezdrôtového vysávača TESLA PureStar E20 je prehľadný displej slúžiaci na zobrazenie aktuálneho stavu nabitia batérie.

Akumulátorový vysávač TESLA PureStar E20 s cyklónovou filtračnou technológiou

Vysávač do ruky TESLA PureStar E20 disponuje cyklónovou filtračnou technológiou, ktorá poskytuje vysoký sací výkon. Všetky nečistoty, ktoré aku vysávač nasaje, smerujú rovno do nádoby na nečistoty. Vďaka tomu vám odpadajú starosti s dokupovaním a menením sáčkov. Filtrácia pomocou výstupného antistatického filtra zaistí vyššiu filtráciu, ako je tomu pri klasických vysávačoch.  Potom, čo dokončítevysávanie, stačí jednoducho nádobu vysypať do odpadkového koša a umyť pod tečúcou vodou. Pravidelnou údržbou značne predĺžite životnosť bezkáblového vysávača TESLA PureStar E20.

Motorizovaná turbokefa na odstránenie zvieracích chlpov

Ak máte doma domáceho maznáčika, potom sa vám zaiste bude hodiť špeciálna motorizovaná turbokefa, pomocou ktorej ľahko odstránite zvieracie chlpy. Turbokefu je možné vymeniť aj za kefu 2 v 1 alebo dlhú štrbinovú trubicu.

Kvalitné LED osvetlenie na úplný prehľad pri vysávaní

Aby ste videli na všetky nečistoty, antibakteriálny vysávač TESLA PureStar E20 je vybavený kvalitným LED osvetlením, ktoré vám osvetlí aj tmavé miesta pod pohovkou alebo posteľou. Odteraz vám neunikne ani smietko prachu.

Komfortné používanie akumulátorového vysávača TESLA PureStar E20

Vďaka ergonomicky tvarovanej rukoväti je vysávanie s bezdrôtovým vysávačom TESLA PureStar E20 úplne jednoduché. Flexibilný systém vám umožní natočiť vysávač do strany, vďaka čomu sa dostanete aj do rohov či ťažko prístupných miest. Vysávač do ruky TESLA PureStar E20 vás okrem iného poteší svojím bohatým príslušenstvom na upratovanie celej vašej domácnosti. V balení nájdete už spomínanú motorizovanú turbokefu,nadstavce na tvrdé podlahy či koberce a praktický nadstavec na upratovanie vášho auta. Kefa 2 v 1 je potom ideálna na upratovanie pohoviek či kresiel.

Objemná 900 ml nádoba na nečistoty s jednoduchou údržbou

Všetky nečistoty putujú priamo do špeciálnej nádoby, ktorá disponuje objemom 900 ml. Vďaka tomu nebudete musieť nádobu tak často vysypávať. Po upratovaní stlačíte tlačidlo a nečistoty z nádoby vysávača na roztoče TESLA PureSTar E20 sa hygienicky vysypú priamo do koša bez toho, aby ste sa ich museli dotýkať.

Náhradný antistatický filter

V balení tyčového batériového vysávača TESLA PureStar E20 nájdete aj antistatický filter, ktorý je vodou umývateľný. Slúži ako náhradný antistatický filter.

Bohaté príslušenstvo na ľahké upratovanie celej domácnosti s vysávačom TESLA PureStar E20

Vašu domácnosť zvládnete upratať raz dva vďaka praktickému príslušenstvu, ktoré vám vysávač TESLA PureStar E20 ponúka. V balení nájdete náhradný antistatický filter (na výmenu), kefu 2 v 1, dlhú štrbinovú trubicu, sieťový adaptér a držiak na stenu.

Balenie obsahuje:

  • TESLA PureStar E20 – tyčový ručný vysávač s cyklónovou technológiou
  • náhradný antistatický filter (na výmenu), 1 ks
  • kefa 2 v 1, 1 ks
  • dlhá štrbinová trubica, 1 ks
  • držiak na stenu, 1 ks
  • sieťový adaptér, 1 ks
  • používateľský manuál

Parametre a špecifikácia

Typ vysávača

Typ vysávača Bezvreckový, Tyčový, 2 v 1

Typ povrchu

Typ povrchu Všetky druhy podláh, Koberce, Tvrdé podlahy, Mäkké povrchy, Čalúnenie, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy

Určenie

Typ upratovania Suché čistenie

Napájanie

Typ napájania Aku
Typ batérie Li-Ion
Doba nabíjania 5 h
Doba chodu 25 min
Kapacita batérie 2 200 mAh
Napätie batérie 22,2 V

Filtre

Typ filtra Umývateľný filter

Zberná nádoba

Objem 1 l

Rozmery a hmotnosť

Šírka 25 cm
Výška 115 cm
Hĺbka 20 cm
Hmotnosť 2,2 kg

Vlastnosti

Materiál trubice Kov
Vlastnosti Indikátor nabíjania, LED displej, LED osvetlenie

Výbava a príslušenstvo

Hubica Štrbinová
Nabíjacia výbava Nabíjací adaptér
Kefy Turbo
Ďalšie príslušenstvo Držiak na stenu

Farba

Farba Čierna
Kód:  TESTV656
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8595689801656

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04