Obnoviť stránku

TESLA MultiCook MC600 Pro + predĺžená záruka 3 roky

4,3 7 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
159 €

TESLA MultiCook MC600 Pro + predĺžená záruka 3 roky

S multifunkčným hrncom TESLA MultiCook MC600 Pro bude varenie zábava

Uľahčite si varenie a uvarte rozmanité jedlá, ktorými potešíte nielen seba, ale aj celú rodinu. Multifunkčný hrniec TESLA MultiCook MC600 Pro je ideálny na pomalé varenie, dusenie, vyprážanie, restovanie alebo pečenie. Vyberateľný smaltovaný liatinový hrniec je možné využiť samostatne a variť v ňom na elektrickom aj plynovom sporáku a indukcii, popr. je vhodný aj na pečenie do 250 °C. Elegantný dizajn dodáva multifunkčnému hrncu TESLA MultiCook MC600 Pro elegantný a štýlový výzor. Bezpochyby oceníte aj funkciu časovača. Odložiť začiatok varenia je možné až o 24 hodín.

Kľúčové vlastnosti multifunkčného hrnca TESLA MultiCook MC600 Pro

  • Multifunkčný hrniec 9 v 1 ponúka sériu funkcií – pomalý hrniec, Sous-vide, ryžovar, parný hrniec, varič vajíčok, ohrievač jedla, panvica na vyprážanie alebo restovanie, sterilizátor, hrniec na prípravu duseného mäsa
  • Ovládacie tlačidla na prednom paneli v slovenčine
  • Luxusný dizajn vkusne dopĺňa interiér akejkoľvek kuchyne
  • Varnú nádobu hrnca TESLA je možné vybrať a jedlo dať ešte zapiecť do rúry
  • TESLA MultiCook MC600 Pro má prehľadný digitálny displej ukazujúci teplotu a zostávajúci čas varenia
  • Pokrievku aj varnú nádobu je možné umývať v umývačke riadu
  • Odložený štart varenia od 30 minút do 24 hodín
  • Režim „Udržiavanie teploty“ zaistí, aby ste pokrmy servírovali vždy teplé
  • Obsah balenia multifunkčného hrnca TESLA:  multifunkčný elektrický hrniec, silikónová podložka pod vnútorný hrniec s pokrievkou, silikónové krytky na držadlá, farebná kuchárka s receptami, používateľský návod

Multifunkčný hrniec nadchne svojím dizajnom

Multifunkčný hrniec TESLA MultiCook MC600 Pro nemusíte dávať z kuchynskej linky preč. Jeho dizajn vkusne doplní interiér všetkých domácností. Bez problémov v ňom uvaríte jedlo pre osemčlennú rodinu. Praktická silikónová podložka a silikónové kryty držadiel umožňujú servírovať jedlo aj priamo na jedálenskom stole.

TESLA MultiCook MC600 Pro sa ľahko ovláda tlačidlami

Nastavenie a spustenie varenia v multifunkčnom hrnci TESLA nie je žiadna veda. Stlačením jediného tlačidla začnete pripravovať obľúbený pokrm. Digitálny podsvietený displej má ovládacie tlačidlá v slovenskom jazyku, preto ho veľmi ľahko môže obsluhovať úplne každý. Nachystajte si do multifunkčného hrnca TESLA všetky ingrediencie a nastavte si čas, kedy sa má spustiť varenie. TESLA MultiCook MC600 Pro totiž disponuje funkciou „Odložený štart“. Vďaka nej si môžete odložiť čas začatia varenia až o 24 hodín. Po ukončení varenia sa aktivuje funkcia “Udržiavanie teploty“, takže jedlo zostáva teplé a pripravené na servírovanie.

Výborná tepelná vodivosť a akumulačné schopnosti

Multifunkčný hrniec TESLA MultiCook MC600 Pro absorbuje teplo a postupne ho odovzdáva pripravovaným surovinám. Správna distribúcia tepla je kľúčová najmä pri pomalom varení. Priložená pokrievka perfektne tesní a jej výstupky zaisťujú, aby vyzrážaná para odkvapkávala späť do hrnca. Všetko pripravované jedlo si tak uchová svoju šťavnatosť a krehkosť.

S hrncom TESLA MultiCook MC600 Proupečiete aj chlieb

Smaltovaný liatinový hrniec pohodlne vložíte do vyhriatej rúry, a to až na 250 °C. Jeho schopnosť udržať stabilnú teplotu oceníte nielen pri pečení chleba, ale aj iných dobrôt, ako napríklad buchiet, koláčov alebo brownies.

Jednoduchá a praktická údržba

Dlhú životnosť hrnca TESLA MultiCook MC600 Pro zaisťuje jeho odolnosť voči poškriabaniu a opotrebovaniu. Smaltovaná vnútorná nádoba má nepriľnavý povrch, preto po varení nebude problém zbaviť ju nečistôt. Na jej umytie je možné využiť aj umývačku riadu.

Šetrný k životnému prostrediu

Smaltovaná liatina je trvanlivý a ekologicky šetrný materiál. Ušetrite zdroje s týmto multifunkčným hrncom TESLA MultiCook MC600 Pro.

Predĺženie záruky

Registrujte si multifunkčný elektrický hrniec TESLA MultiCook MC600 Pro a získajte tak ZADARMO jeden rok záruky navyše. Viac informácií TU.

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Ryžovar, Parný hrniec, Hrniec s pomalým ohrievaním, Panvica, Multifunkčný hrniec, Digitálny polievkovač, Elektrická panvica, Hrniec na pečenie, SOUS-VIDE, Hrniec s pomalým ohrievaním

Objem

Objem 5,6 l

Funkcie

Funkcie Vhodné do umývačky, Časovač, Udržanie teploty, Termostat, Displej, Automatické vypnutie, Naparovač na ohrev zeleniny, Regulácia teploty, Vyberateľná nádoba, Odložený štart

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko
Kód:  TESMH387
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8595689802387

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14