Obnoviť stránku

TESLA MediaBox XT850 Android TV multimediálny prehrávač a DVB-T2 set-top box

4,9 14 hodnotení
Super cena
90,90 € Ušetríte 8 €

TESLA MediaBox XT850 Android TV multimediálny prehrávač a DVB-T2 set-top box

Rozšírte funkcionalitu svojho existujúceho televízora o Android TV

Máte televízor, ktorý svojimi funkciami zaostáva, ale nechcete si kupovať zbytočne nový? Zaobstarajte si hybridné zariadenie TESLA MediaBox XT850, ktoré kombinuje Android TV so set-top boxom s podporou pozemného príjmu DVB-T2. Prostredníctvom moderného systému Android TV rozšírite funkcie svojej televízie o množstvo funkcií, aplikácie aj zaujímavý obsah. Sledujte programy z populárnych streamovacích služieb alebo si stiahnite aplikácie z obchodu Google Play. Prostredníctvom hlasového asistenta Google Assistant môžete vyhľadávať informácie, získavať tipy a ovládať TV svojím hlasom. Multimediálne centrum TESLA MediaBox XT850 vám umožní streamovať obsah z inteligentných zariadení prostredníctvom integrovaného Chromecastu.

Kľúčové vlastnosti multimediálne centra TESLA MediaBox XT850 Android TV

  • Vstavaný DVB-T2/C tuner
  • Zabudovaný Chromecast na streamovanie obsahu z inteligentných zariadení
  • Plynulý chod zaisťuje štvorjadrový procesor ARM Cortex-A35 CPU, chipset Amlogic S905Y4
  • Multimediálne centrum TESLA MediaBox XT850 má operačný systém Android TV 11
  • Integrovaná 32 GB eMMC vnútorná pamäť na vaše aplikácie a súbory
  • Pripojenie k internetu prostredníctvom Wi-Fi 802.11ac 2x2 (2,4 + 5 GHz) alebo cez LAN 10/100 Mb/s, RJ-45
  • Bezdrôtová technológia Bluetooth 5.0 umožní pripojiť bezdrôtovú klávesnicu, gamepad, myš či slúchadlá
  • Funkcia HDMI-CEC na ovládanie pripojených zariadení cez HDMI kábel pomocou jedného diaľkového ovládača
  • Podpora videa v 4K rozlíšení pri 60 fps so štandardmi HDR10, HDR10+ a HLG
  • Kvalitné ozvučenie Dolby Audio (Dolby Digital, Dolby Digital Plus)
  • Hlasové vyhľadávanie cez Google Assistant
  • Možnosť pripojenia USB flash disku
  • Podpora online aktualizácie firmvéru (OTA)

Vstupy/výstupy multimediálneho centra: 1× HDMI 2.0b , 1× AV, 1× USB 2.0, 1× RJ-45, 1× RF (IEC konektor/samica)

Obsah balenia: TESLA MediaBox XT850 Android TV, Bluetooth diaľkový ovládač, 2× AAA batéria, napájací adaptér, HDMI kábel, používateľský manuál

Multimediálne centrum TESLA MediaBox XT850 kombinuje pozemné vysielanie s modernými spôsobmi

Multimediálne centrum je vybavené integrovaným DVB-T2 tunerom na príjem tradičného vysielania. Užite si sledovanie obľúbených staníc cez anténu a pozrite sa na slovenský teletext, programového sprievodcu alebo využite funkciu časového posunu TimeShift. Mnohí používatelia sú zvyknutí používať funkcie HbbTV, s ktorými budete mať interaktívny obsah v rámci televízneho vysielania na dosah ruky. Prostredníctvom Google Play si môžete stiahnuť aplikácie pre tie najväčšie české televízne stanice (Nova, Prima, Česká televízia).

Hlasové ovládanie prostredníctvom Google Assistant

Uvoľnite si ruky a robte najrôznejšie úkony svojím hlasom prostredníctvom Google Assistant. Na jeho aktiváciu vám akurát stačí stlačiť tlačidlo Google Assistant na diaľkovom ovládači. Centrum TESLA MediaBox XT850 Android TV vám cez Google Assistant umožní vyhľadávať odpovede na rôzne otázky či získať odporúčania na programy na sledovanie.

Multimediálne zariadenie TESLA rozšíri vaše možnosti zábavy

Vyberte si z ohromného množstva aplikácií dostupných na Google Play. Tešiť sa môžete populárne streamovacie platformy Disney+, Netflix, HBO MAX, VOYO, Prima+, SkyShowtime, iVysielanie, Prime Video od Amazonu a mnoho ďalších. Multimediálne zariadenie TESLA MediaBox je ideálne na sledovanie internetovej televízie pomocou aplikácií ako Skylink Live TV, Kuki, SledovanieTV, AntikTV a ďalších. Bez problémov ľahko začleníte IPTV programy do televízneho zoznamu k už naladeným z pozemného vysielania. Na komfortné používanie si môžete prispôsobiť domovskú obrazovku Android TV, aby ste na nej vždy videli vaše najobľúbenejšie aplikáciu, relácie aj filmy.

Integrovaný Chromecast zaistí jednoduché a rýchle zdieľanie

Chcete si prehrať obraz z mobilného telefónu alebo iného inteligentného zariadenia na väčšej ploche svojej televízie? Prostredníctvom Chromecast built-in™ je možné jednoducho bezdrôtovo prenášať ľubovoľný obsah priamo do televízora. Aby táto funkcia fungovala, je potrebné mať inteligentné zariadenie a multimediálne centrum TESLA MediaBox XT850 Android TV pripojené k rovnakej Wi-Fi sieti. Funkcia je kompatibilná so širokou škálou aplikácií, vrátane Netflixu, YouTube, Spotify, HBO Max a mnohých ďalších. Prenášať takto je možné obsah v rozlíšení až 4K Ultra HD.

Multimediálny prehrávač TESLA MediaBox XT850 Android TV spolupracuje s Google Home

Používajte svoj televízor intuitívne pomocou mobilného telefónu. Multimediálny prehrávač TESLA MediaBox je možné prepojiť s aplikáciou Google Home a ľahko môžete zrkadliť obsah zo smartfónu na väčšiu obrazovku TV. Môžete sebe, celej rodine aj napríklad priateľom ukázať fotky a videá z dovolenky, virálne videá z internetu alebo hrať mobilné hry. Váš smartfón taktiež bude fungovať ako praktické diaľkové ovládanie televízora. Vďaka multimediálnemu centru TESLA MediaBox XT850 Android TV môžete ovládať svoj televízor s ľahkosťou.

Podpora 4K rozlíšenia a zvuku Dolby Audio

S multimediálnym centrom TESLA MediaBox XT850 sa môžete tešiť na vysokú kvalitu obrazu aj zvuku. Hybridné zariadenie podporuje až 4K UHD rozlíšenie pri 60 Hz, doplnené o štandardy HDR10, HDR10+ a HLG. Vďaka týmto moderným technológiám uvidíte jasnejší obraz plný farieb a detailov. Zvuk za obrazom nijako nepokrivkáva, ba naopak. Nový audio rozmer obstaráva technológia Dolby Audio s podporou Dolby Digital a Dolby Digital Plus. S multimediálnym centrom TESLA MediaBox XT850 Android TV budú obraz a zvuk v súlade.

Hybridný prehrávač TESLA MediaBox má moderný hardvér

Vnútri multimediálneho boxu je štvorjadrový procesor ARM Cortex-A35 s chipsetom Amlogic S905Y4, ktorý v spolupráci s 3D GPU ARM Mali-G31 MP2 zaistí svižný chod aplikácií a hier. Operačný systém Android TV 11 s 2 GB operačnou pamäťou rýchlo reaguje na vaše požiadavky. Hybridný prehrávač TESLA MediaBox XT850 Android TV disponuje 32 GB eMMC internou pamäťou na uloženie dát, aplikácií aj hier. K internetu môžete multimediálne centrum pripojiť cez Wi-Fi 802.11ac alebo LAN 10/100 Mb/s. Prostredníctvom rozhrania Bluetooth 5.0 je možné ešte viac rozšíriť možnosti použitia a pridať bezdrôtovú klávesnicu, myš, slúchadlá či gamepad.

Parametre a špecifikácia

Základné parametre

Podporované rozlíšenie 4K Ultra HD
Operačný systém Android OS
Kapacita úložiska 32 GB
Pamäť RAM 2 GB

Pripojenie a prehrávanie

Rozhraní Analógový audio výstup, Ethernet LAN, HDMI 2.0, USB 2.0
Konektivita Bluetooth, WiFi
Počet USB 1 ×
Podporované audio formáty Digital Plus
Podporované video formáty HDR 10+, HDR10, HLG

Vlastnosti a funkcie

Funkcie DVBT2/STB, Google Assistant, Google Chromecast
Aplikácia Amazon Prime Video, Disney+, NETFLIX, Skylink Live TV, HBO MAX, SledovaniTV

Obsah balenia

Obsah balenia Diaľkový ovládač, Napájací adaptér, HDMI kábel

Farba

Farba Čierna

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko
Kód:  TESV082b
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  XT850

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14