Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

TESLA MediaBox XT650

3,2 16 hodnotení

TESLA MediaBox XT650

TESLA MediaBox XT650 v sebe kombinuje výkonný multimediálny box s operačným systémom Android 9.0 a set-top box na príjem signálu DVB-T2. Podpora Dolby Atmos je zárukou vysoko kvalitného zvuku a poteší vás tiež jednoduché pripojenie k sieti cez LAN či integrovanú WiFi. TESLA MediaBox XT650 podporuje HDR a poradí si s Ultra HD8K pri videosúboroch s rýchlosťou 60 snímok za minútu. Prehľadný digitálny displej vám poskytne dokonalé informácie o aktuálnom nastavení. K zariadeniu je možné jednoducho pripojiť bezdrôtovú klávesnicu a súčasťou balenia je praktické diaľkové ovládanie. S TESLA MediaBox XT650 môžete jednoducho sledovať filmy z HBO GO či Netflix, počúvať hudbu zYoutube, hrať hry z Google Play a mnoho ďalších funkcií.

Kľúčové vlastnosti set-top boxu TESLA MediaBox XT650

  • Operačný systém Android 9.0 Pie
  • Set-top box TESLA MediaBox XT650 má zabudovaný DVB-T2 tuner
  • Podpora Dolby Atmos pre vysoko kvalitný zvuk
  • Jednoduché pripojenie k sieti cez LAN aj WiFi
  • Prehľadný digitálny displej set-top boxu TESLA MediaBox XT650
  • K set-top boxu je možné pripojiť bezdrôtovú klávesnicu
  • Set-top box má 4 GB operačnú pamäť
  • Súčasťou balenia je praktické diaľkové ovládanie

DVB-T2 tuner prijíma signál vo vysokej kvalite

Set-top box TESLA MediaBox XT650 disponuje integrovaným DVB-T2 tunerom, s ktorého pomocou môžete pohodlne sledovať bezplatné pozemné vysielanie. Vďaka set-top boxu TESLA MediaBox XT650 nebudete musieť prepínať medzi jednotlivými vstupmi TV a všetko zvládnete jednoducho prostredníctvom jediného zariadenia.

Set-top box TESLA MediaBox XT650 oplýva bohatou vnútornou výbavou

Pre maximálne plynulú prevádzku bez sekania je set-top box TESLA MediaBox XT650 vybavený 4 GB operačnou pamäťou a operačným systémom Android 9.0 Pie. Súčasťou balenia set-top boxu TESLA MediaBox XT650 je diaľkové ovládanie s veľkým dosahom a zariadenie možno doplniť tiež bezdrôtovou klávesnicou.

Jednoduché a rýchle pripojenie

Set-top box TESLA MediaBox XT650 vás poteší jednoduchým pripojením k sieti. Na pripojenie možno využiť LAN kábel aj zabudovanú WiFi. K novším televízorom môžete set-top box TESLA Mediabox XT650 pripojiť HDMI káblom a pre staršie televízory je určené pripojenie cez AV rozhranie. K dispozícii je teletext v slovenskom jazyku, programový sprievodca aj možnosť časového posunu.

Set-top box využíva digitálny displej

Presné informácie o aktuálnom nastavení vám poskytne prehľadný digitálny displej set-top boxu TESLA MediaBox XT650. Vďaka veľkému množstvu praktických funkcií môžete bez problému prehrávať fotky, filmy či hudbu z USB diskov aj pamäťových kariet. Set-top box TESLA MediaBox XT650 je ideálny aj na sledovanie filmov z HBO GO či Netflix, počúvanie hudby z Youtube, hranie hier z Google Play a ďalšie.


Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Základné parametre

Podporované rozlíšenie 8K Ultra HD

Pripojenie a prehrávanie

Rozhraní Digitálny optický výstup, USB 2.0
Konektivita DLNA, WiFi

Tuner

Tuner DVB-T2 (H.265/HEVC), DVB-T, DVB-C

Funkcie

Maximálne rozlíšenie Ultra HD 8K
Záznam na Externý disk, flash disk
Funkcie DLNA, WiFi, IPTV, internet, EPG

Vstupy/Výstupy

Vstupy/Výstupy S/PDIF optický, USB
Kód:  TESV09
Produktové číslo:  8595689801380
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08