Obnoviť stránku

TESLA MediaBox XT550

3,1 15 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

TESLA MediaBox XT550

TESLA MediaBox XT550 v sebe kombinuje multimediálny box s operačným systémom Android 9.0 a set-top box pre príjem DVB-T2. Vďaka kompaktným rozmerom je zariadenie veľmi nenápadné a precízne spracovanie v čiernej farbe skvele doplní dizajn každej miestnosti. TESLA MediaBox XT550 si poradí s náročnými Ultra HD 4K videosúbormi až do 60 snímok za sekundu. Zabudovaný DVB-T2 tuner umožňuje ovládanie celého TV pomocou jediného zariadenia, takže nemusíte zbytočne prepínať medzi niekoľkými vstupmi. TESLA MediaBox XT550 možno jednoducho pripojiť k sieti pomocou LAN kábla či zabudovanej Dualband Wi-Fi. Súčasťou balenia je praktický diaľkový ovládač a zariadenie môžete rozšíriť o ďalšie doplnky, ako napríklad bezdrôtovú klávesnicu s touchpadom.

Kľúčové vlastnosti TESLA MediaBox XT550

  • Zabudovaný DVB-T2 tuner umožní jednoduché ovládanie jediným zariadením
  • Kompaktný spracovanie a elegantný dizajn MediaBox TESLA XT550 v čiernej farbe
  • Podpora slovenského jazyka pre jednoduchú inštaláciu a ovládanie
  • Plynulá prevádzka s 2 GB operačnou pamäťou a operačným systémom Android 9.0 Pie
  • TESLA MediaBox XT550 zvládne zobraziť náročné Ultra HD 4K
  • Pre jednoduché pripojenie k sieti je možné využiť LAN kábel či integrovanú Dualband Wi-Fi
  • TESLA MediaBox XT550 disponuje podporou HDR pre reálnejšie farby
  • Výkonný procesor zvládne nový kodek H.265 (HEVC)

Set-top box TESLA MediaBox XT550 umožní zobrazenie videa v Ultra HD 4K rozlíšení

Set-top box TESLA MediaBox XT550 bez problémov zvládne zobraziť náročné Ultra HD 4K videosúbory až do 60 snímok za sekundu. Vďaka podpore HDR získate reálnejšie farby a výkonný procesor zvládne nový kodek H.265 (HEVC). Pripojenie MediaBox TESLA XT550 k moderným televízorom sa vykonáva pomocou HDMI kábla a pre staršie televízory je k dispozícii klasické AV rozhranie. Pre pohodlné pripojenie k sieti je možné využiť LAN kábel či zabudovanú Dualband Wi-Fi.

TESLA MediaBox XT550 má zabudovaný DVB-T2 tuner

Vďaka integrovanému DVB-T2 tuneru nemusíte prepínať medzi jednotlivými vstupmi a všetko potrebné zvládnete prostredníctvom jediného zariadenia. TESLA MediaBox XT550 disponuje veľkým množstvom praktických funkcií, ako napríklad slovenský teletext, možnosť časového posunu či elektronický programový sprievodca.

Kompaktné a elegantné spracovanie

TESLA MediaBox XT550 vás poteší kompaktnými rozmermi a príjemným dizajnom v čiernej farbe. Vďaka podpore slovenského jazyka je inštalácia aj ovládanie veľmi jednoduché. Mediabox okamžite premení vašu televíziu na inteligentný TV, takže budete môcť využiť rad praktických funkcií. TESLA MediaBox XT550 vám umožní prehrávanie filmov, fotiek aj hudby z USB a pamäťových kariet. Môžete tiež napríklad pripojiť web kameru a vykonávať hovory v aplikácii Teams.

TESLA Mediabox XT550 s veľkou operačnou pamäťou

Vďaka 2 GB operačnej pamäte a operačnému systému Android 9.0 Pie je prevádzka TESLA MediaBox XT550 maximálne plynulá. Balenie obsahuje praktické diaľkové ovládanie s dlhým dosahom pre jednoduché prepínanie vašich obľúbených programov. Okrem toho možno TESLA MediaBox XT550 rozšíriť aj o ďalšie doplnky, ako napríklad bezdrôtovú klávesnicu s touchpadom.


Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Tuner

Tuner DVB-T2 (H.265/HEVC), DVB-T, DVB-S2, DVB-S

Funkcie

Maximálne rozlíšenie 4K Ultra HD
Záznam na Externý disk, flash disk
Funkcie Auto DiSEqC, WiFi, IPTV, internet, Timeshift, EPG

Vstupy/Výstupy

Vstupy/Výstupy čítačka pamäťových kariet, S/PDIF optický, LAN, USB
Kód:  TESV080
Produktové číslo:  8595689801458
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11