Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

TESLA MediaBox XA400 multimediálny prehrávač s Android TV

4,5 136 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
72,90 €

TESLA MediaBox XA400 multimediálny prehrávač s Android TV

TESLA MediaBox XA400 je výkonné multimediálne centrum s certifikovaným operačným systémom Android TV. Vďaka certifikácii Google máte zaručené pohodlné automatické aktualizácie a bezproblémové fungovanie všetkých aplikácií. Získate tiež prístup k viac ako 400 000 filmom a televíznym programom zo služby Netflix a ďalších streamovacích platforiem. K dispozícii je aj veľké množstvo aplikácií z Google Play. Multimediálne centrum TESLA MediaBox XA400 je možné diaľkovo ovládať prostredníctvom mobilného telefónu a technológia Bluetooth umožní bezdrôtové pripojenie ďalších zariadení. Vďaka kvalitnému procesoru a RAM si multimediálne centrum TESLA MediaBox XA400 bez problémov poradí i s náročným obsahom v 4K rozlíšení, takže v každej situácii získate špičkový obraz.

Kľúčové vlastnosti multimediálneho centra TESLA MediaBox XA400

  • Funkcia Chromecast Bulit-in na zdieľanie videí a fotografií
  • TESLA MediaBox XA400 s technológiou Bluetooth na pripojenie externých zariadení
  • Jednoduché ovládanie pomocou smartfónu
  • Výkonný procesor umožní sledovanie obrazu v 4K rozlíšení
  • Vysoká kvalita zvuku s Dolby Audio (Dolby Digital, Dolby Digital+, Dolby Atmos)
  • Multimediálne centrum TESLA MediaBox XA400 s certifikovaným operačným systémom Android TV

TESLA MediaBox XA400 umožní zdieľanie fotografií aj videí z vášho smartfónu

Multimediálne centrum TESLA MediaBox XA400 disponuje funkciou Chromecast built-in, vďaka ktorej môžete pohodlne zdieľať fotografie a videá s celou rodinou. Stačí pripojiť inteligentný telefón k rovnakej WiFi ako TESLA MediaBox XA400 a kliknúť na tlačidlo Smart wiew, MirorShare, Playtech (líši sa podľa druhu výrobcu). Potom už len jednoducho vyberiete zariadenie, na ktoré chcete obraz prenášať – napríklad na TV.

Pohodlné ovládanie telefónom

Prostredníctvom aplikácie Android TV môžete multimediálne centrum TESLA MediaBox XA400 jednoducho ovládať inteligentným telefónom. Získate tak maximálny komfort pri používaní a nebudete musieť riešiť umiestnenie ovládača.

TESLA MediaBox XA400 ponúka takmer nekonečné možnosti sledovania

Multimediálne centrum TESLA MediaBox XA400 ponúka veľké množstvo praktických funkcií. S jeho pomocou môžete sledovať filmy a seriály z on-line video požičovní, prehrávať hudbu na YouTube i Spotify. Vďaka TESLA MediaBox XA400 môžete aj hrať hry, prípadne využiť širokú škálu ďalších aplikácií.

TESLA MediaBox XA400 disponuje kvalitným procesorom

Vďaka výkonnému procesoru v kombinácii s 2 GB RAM DDR4 si multimediálne centrum TESLA MediaBox XA400 bez problémov poradí i s náročným obrazom v 4K rozlíšení. Dolby Audio (Dolby Digital, Dolby Digital+, Dolby Atmos) navyše v každej situácii poskytne pri počúvaní hudby i sledovaní obľúbených filmov špičkový zvuk.

Bluetooth na pohodlné pripojenie externých zariadení

Multimediálne centrum TESLA MediaBox XA400 je vybavené technológiou Bluetooth, prostredníctvom ktorej je možné ľahko a rýchlo pripojiť bezdrôtovú myš, klávesnicu, alebo gamepad. Na pripojenie multimediálneho centra do siete môžete využiť klasický ethernetový kábel, prípadne Dualband WiFi.


Parametre a špecifikácia

Základné parametre

Podporované rozlíšenie 4K Ultra HD
Operačný systém Android OS
Kapacita úložiska 8 GB
Pamäť RAM 2 GB
Pamäť ROM 8 GB

Pripojenie a prehrávanie

Rozhraní HDMI, USB 2.0
Konektivita Bluetooth, WiFi
Počet USB 2 ×

Vlastnosti a funkcie

Funkcie Google Assistant, Miracast, Ovládanie hlasom, Ovládanie mobilom
Aplikácia Amazon Prime Video, Disney+, Facebook, Google Play Store, HBO GO, Hudba Google Play, Kodi, NETFLIX, Skylink Live TV, Skype, Spotify, Steam Link, Twitter, Voyo, Webový prehliadač, YouTube

Obsah balenia

Obsah balenia Diaľkový ovládač, Napájací adaptér

Farba

Farba Čierna

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko
Kód:  TESV082
Záruka: 36 mesiacov
Produktové číslo:  8595689802530

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18