Obnoviť stránku

TESLA MediaBox X300 4K HDR

3,7 13 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

TESLA MediaBox X300 4K HDR

Vstúpte do sveta multimediálnej zábavy

Multimediálne centrum TESLA MediaBox X300 je ideálne zariadenie na prehrávanie videa, hudby, fotografií, prehliadanie internetových stránok či sledovanie streamovaného obsahu z obľúbených online služieb. Zariadenie stačí prepojiť s vaším televízorom a domácou WiFi sieťou a ihneď získate vstup do sveta neobmedzenej multimediálnej zábavy.


Kľúčové vlastnosti multimediálneho centra TESLA MediaBox X300

  • 64-bitový procesor QuadCore 2.0 GHz
  • Grafický procesor ARM Mali-G31MP2 850 MHz/TruLife Image Engine Gen8
  • 2 GB operačná pamäť (LPDDR3)
  • 16 GB vnútorná pamäť (eMMC 5.0)
  • USB 3.0 konektor
  • Dualband WiFi s externou anténou
  • LAN sieťová karta
  • Operačný systém Android 8.1 Oreo
  • Podpora služby Google Play
  • Podpora H.265/HEVC, Dynamic HDR10, HDR10, HLG a VP9

Vysoký výkon na plynulý chod systému

TESLA MediaBox X300 je vybavený štvorjadrovým 64-bitovým procesorom a moderným grafickým čipom Mali-G31MP2, ktoré zaistia svižný chod systému a plynulé prehrávanie videa vo vysokom rozlíšení. Multimediálne centrum disponuje 2 GB operačnou pamäťou a 16 GB interného úložiska. Nechýba ani rýchly konektor USB 3.0 pomocou ktorého k zariadeniu pripojíte externý disk s multimediálnym obsahom.


Podpora Ultra HD videa v 4K rozlíšení

Vďaka výkonnému hardvéru nechýba plynulé prehrávanie videa vo vysokom 4K rozlíšení s frekvenciou až 60 sn./s aj s podporou vložených a externých titulkov. K dispozícii je tiež podpora Dynamic HDR10, HDR10, HLD (Hybrid Log-Gamma) či nového video kodeku VP9 a kompresného formátu H.265/HEVC.


Výkonný multimediálny osobný počítač TESLA MediaBox X300

TESLA MediaBox X300 môžete využívať aj ako úsporný domáci počítač s operačným systémom Android 8.1 Oreo. V službe Google Play nájdete veľké množstvo užitočných aplikácií vrátane internetového prehliadača Chrome, kancelárskeho balíka Office, grafického editora či širokej ponuky hier, ktoré sú z veľkej časti dostupné zadarmo.


Podpora obľúbených video online služieb

Multimediálne centrum TESLA podporuje väčšinu aplikácií pre online TV vysielanie dostupných v službe Google Play. Ide napr. o aplikácie iVysílání, DigiTV (Digi2Go), Skylink Live, NOVA TV (Voyou), O2TV/O2TV Šport, Horizon Go, HBO Go, iPrima, Televízia Zoznam alebo obľúbený videoportál YouTube.


Multimediálne centrum KODI

TESLA MediaBox X300 podporuje obľúbenú aplikáciu KODI, ktorá slúži ako prehľadné používateľské rozhranie na vaše filmy, hudbu alebo videá. Rozhranie aplikácie môžete ľubovoľne prispôsobovať a rozširovať prostredníctvom doplnkov. KODI podporuje najmodernejšie zvukové technológie, prehrávanie 4K videa a možnosť ovládania cez hlasových asistentov.

Kód:  TESm021
Produktové číslo:  8594163276492
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04