Obnoviť stránku

TESLA LED 12 W E27 1 ks

5 1 hodnotení

TESLA LED 12 W E27 1 ks

Moderné LED žiarovky nám spoľahlivo zaručujú nielen správne osvetlenie, ale aj viditeľú úsporu elektrickej energie, a tým aj finančných prostriedkov. Navyše majú dlhú životnosť a vydržia veľký počet spínacích cyklov (bežne až 20 000).

Kľúčové vlastnosti

  • Jednoduché použitie do lampy aj objímky s klasickými žiarovkami
  • Príjemné teplé biele svetlo (2 700 K)
  • Výdrž až 30 000 hodín prevádzky
  • Sú použiteľné aj v náročných podmienkach
  • Ohromná úspora energie
  • Hodia sa aj na krátkodobé svietenie

Nová žiarovka s pôvodným vzhľadom

Ak sme si zvykli na tradičný tvar žiaroviek, nemusíme sa ho vzdávať ani pri výmene za úsporné moderné zdroje svetla. LED žiarovky ponúkajú mnoho vyhotovení vrátane tých úplne "klasických". Tieto nové žiarovky sú určené na prevádzku aj za pomerne náročných klimatických podmienok (40 až + 60 °C), majú dlhú výdrž prevádzky (až 30 000 hodín!) A neprekáža im ani časté zhasínanie a rozsvietenie. Keď si spočítame úsporu tam, kde žiarovky svietia päť alebo šesť hodín denne, okamžite nám bude jasné, že ide o investíciu, ktorá sa vráti už v krátkom čase. Navyše LED žiarovky nepoškodzujú prírodné prostredie, neobsahujú totiž ortuť ani olovo

Využitie pre LED žiarovky nájdeme všade

Pretože majú veľmi nízku spotrebu, sú rozhodne vhodné všade tam, kde sa svieti často a dlho. Teda na chodbách, v skladoch a spoločenských priestoroch. Súčasne, ich ale môžeme nainštalovať aj tam, kde sa svieti len občas, teda na schodiskách či v pivničných priestoroch a podobne. Jednoduchá montáž nevyžaduje žiadne úpravy ani špeciálne náradie, len vyskrutkujeme starú vláknovú žiarovku a na jej miesto naskrutkujeme LED žiarovku.

 

Parametre a špecifikácia

Energetický štítok

Životnosť 30 000 h

Pätica

Pätica E27

Farebná teplota svetla

Chromatickosť 3 000 K

Balenie

Počet kusov v balení 1 ks

Napájacie napätie

Vstupné napätie 230 V

Zdroj svetla

Typ žiarovky LED
Pätica E27

Svetlo

Svetelný tok 1 055 lm
Chromatickosť 3 000 K

Napätie a príkon

Vstupné napätie 230 V

Typ a tvar

Typ žiarovky LED, Úsporná
Tvar Klasická žiarovka

Rozmery

Priemer 60 mm
Dĺžka 110 mm

Svetelný tok

Svetelný tok 1 055 lm

Príkon

Príkon 12 W
Kód:  EN405h1
Produktové číslo:  BL271227-4

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13