Obnoviť stránku

Tesla Amazing Notes M zelené

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Tesla Amazing Notes M zelené

Papierové bločky Tesla Amazing v zelenej farbe s veľkosťou M sú moderným riešením na zapisovanie poznámok, upomienok či odkazov, zídu sa na tímovú prácu alebo hry s priateľmi. Oproti bežným nalepovacím papierikom ich vďaka statickej elektrine ľahko prichytíte na väčšinu povrchov, a to úplne bez lepidla. Ako bonus môžete bielu zadnú stranu každého papierika používať stále dookola, pri popísaní fixkou ju stačí jednoducho zmazať. Bloček obsahuje 100 kusov s rozmermi 100 × 70 mm.

V čom sú tieto lístky na poznámky pokrokové?

  • Držia len pomocou statickej elektriny
  • Nevyužívajú lepidlo ako bežné papieriky
  • Ľahko ich posuniete či premiestnite
  • Prichytia sa skoro ku každému materiálu
  • Obe ich strany sú staticky nabité
  • Zadnú stranu využijete opakovane
  • Šetrné k životnému prostrediu
  • 100 % recyklovateľné

Ako to funguje?

Materiál Magnetic, z ktorého sú bločky vyrobené, v skutočnosti ani nie je papier, ale unikátna staticky nabitá polypropylénová fólia. Tá dokáže priľnúť z oboch strán takmer ku každému hladkému suchému povrchu bez akéhokoľvek lepidla. Určite si z detstva spomínate na balónik, ktorý po trení o vlasy či oblečenie držal na stene. Práve tento princíp využíva aj Magnetic, vďaka čomu môžete papieriky dokonca posúvať priamo po danom povrchu.

 
Kód:  ESL951e
Produktové číslo:  012
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01