Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

TESLA AirCook Q40

4,8 71 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
73,45 €

TESLA AirCook Q40

Radi si doprajete vyprážaný syr s hranolčekmi? Multifunkčná digitálna teplovzdušná fritéza TESLA AirCook Q40 umožňuje jednoduchú prípravu ďalších vyprážaných jedál zdravším spôsobom. Je vybavená technológiou Heat2Flow, ktorá pokrm pripraví pomocou dynamického prúdenia teplého vzduchu. Vybrať si môžete z 8 automatických programov. Teplotu a dĺžku ohrevu je možné upraviť aj ručne. Teplovzdušná fritéza TESLA s príkonom 1500 W ponúka kompaktné rozmery a objem 4 litre. Pre jednoduchú a príjemnejšiu obsluhudisponuje funkciou upozornenia na Predhriatie na ideálnu teplotu a Pretrepanie jedla. Na prvý pohľad zaujme svojím moderným a ergonomickým dotykovým ovládacím panelom a luxusným designom. Má nepriľnavý kôš aj nádobu, vhodné do umývačky riadu. Ďalej je teplovzdušná fritéza AirCook Q40 vybavená 60-minútovým časovačom s automatickým vypnutím, ochranou proti prehriatiu, automatickým vypnutím, reguláciou teploty a automatickými programami s maximálnou teplotou 200 °C, minimálnou teplotou 40 °C. Vyskúšajte niektorý zreceptov z tlačenej farebnej kuchárky, ktorá je súčasťou balenia.

Kľúčové vlastnosti –  multifunkčná digitálna teplovzdušná fritéza TESLA AirCook Q40

  • Multifunkčná digitálna teplovzdušná fritéza TESLA AirCook Q40 pre zdravší spôsob prípravy vyprážaných jedál
  • V modernom dizajne s kompaktnými rozmermi
  • Poskytne objem 4 litre a rýchle nahriatie na ideálnu teplotu
  • Ponúka výber z 8 automatických programov
  • Teplotu a dĺžku ohrevu je možné upraviť aj ručne
  • Fritéza bez oleja je vybavená technológiou Heat2Flow, ktorá pripravuje jedlo pomocou dynamického prúdenia teplého vzduchu
  • Potreba tuku klesá až o 85 %
  • Pokrmy sú zvonka príjemne chrumkavé a zároveň vnútri vláčne
  • Teplovzdušná fritéza TESLA s príkonom 1500 W disponuje pre jednoduchú a príjemnejšiu obsluhu funkciou upozornení na Predhriatie na ideálnu teplotu a Pretrepanie jedla
  • Digitálny dotykový panel zaistí komfortné ovládanie a maximálny prehľad
  • Pomocou časovača môžete nastaviť až 60 minút pre jeden cyklus ohrevu, po jeho skončení sa fritéza automaticky vypne
  • Jednoduchá údržba vnútorného koša aj nádoby v umývačke riadu
  • Pre vašu bezpečnosť je teplovzdušná fritéza air fryer TESLA vybavená ochranou proti prehriatiu a automatickým odpojením napájania, pokiaľ nie je kôš úplne zasunutý do tela spotrebiča, ďalej potom protišmykovými gumovými nožičkami
  • Tlačená kuchárka s receptami je súčasťou balenia

Jedlo pripravíte zdravšie

Dbáte na svoju životosprávu, ale radi si doprajete nejakú tú vyprážanú dobrotu? V multifunkčnej digitálnej teplovzdušnej fritéze TESLA AirCook Q40 pripravíte jedlo zdravšie. Hranolčeky, rezeň aj kuracie stehienka z teplovzdušnej fritézy TESLA sú vždy zvonka príjemne chrumkavé a zároveň vnútri vláčne.

Potreba použitia tuku klesne až o 85 %

O svoju líniu sa báť nemusíte. Multifunkčná digitálna teplovzdušná fritéza TESLA AirCook Q40 disponuje technológiou Heat2Flow. Využíva dynamické prúdenie teplého vzduchu, vďaka čomu klesne potreba použitia tuku až o 85 %.

Digitálny dotykový panel zaistí komfortné ovládanie a maximálny prehľad

Komfortné ovládanie a maximálny prehľad je pri multifunkčnej digitálnej teplovzdušnej fritéze TESLA AirCook Q40 zaistené pomocou digitálneho dotykového panelu, ktorý je umiestnený na čelnej strane. Umožňuje vám ručné nastavenie požadovaného času a teploty varenia, ďalej potom výber z týchto 8 automatických programov: Hranolčeky, Hydina, Steak, Ryba, Plody mora/Krevety, Dezert a Zelenina.

Teplovzdušná fritéza TESLA sa pýši funkciami Predhriatie na ideálnu teplotu a Pretrepanie jedla

Multifunkčná digitálna teplovzdušná fritéza TESLA AirCook Q40 sa pýši pokročilými funkciami, ktorými sú Predhriatie na ideálnu teplotu a Pretrepanie jedla. Prvá z nich poskytne najlepší možný výsledok ohrevu a pri dosiahnutí ideálnej teploty vás upozorní signálom. Funkcia pretrepania vás zase v polovici doby varenia vyzve na premiešanie jedla pomocou obracačky či jednoduchým pretrepaním. Výsledkom je ideálne prepečenie.

Zásluhou digitálneho displeja máte vždy perfektný prehľad

O príprave jedla máte pri multifunkčnej digitálnej teplovzdušnej fritéze TESLA AirCook Q40 vždy perfektný prehľad zásluhou digitálneho displeja, ktorý vám ukazuje zostávajúci čas prípravy. Ďalej si pomocou časovača môžete nastaviť až 60 minút pre jeden cyklus ohrevu. Po jeho dokončení sa fritovací hrniec TESLA automaticky vypne.

Teplovzdušná fritéza AirCook Q40 s jednoduchou údržbou

Multifunkčná digitálna teplovzdušná fritéza TESLA AirCook Q40 poteší jednoduchou údržbou. Vnútorný kôš aj nádobu z vyhovujúceho nepriľnavého materiálu je totiž možné umývať v umývačke riadu.

Špecifikácie multifunkčnej digitálnej teplovzdušnej fritézy TESLA AirCook Q40

  • Objem 4 litre
  • Príkon 1500 W
  • Teplota ohrevu 40 °C až 200 °C
  • 8 automatických programov
  • 60-minútový časovač ohrevu
  • Napájanie 220 – 240 V ~ 50/60 Hz
  • Rozmery 29,5 (Š) × 25,5 (H) × 33 (V) cm
  • Hmotnosť 3,2 kg

Obsah balenia multifunkčnej teplovzdušnej fritézy air fryer TESLA

  • Teplovzdušná fritéza air fryer TESLA AirCook Q40
  • Farebná tlačená kuchárka s receptami
  • Užívateľský manuál

Parametre a špecifikácia

Typ fritovania

Typ fritovania Horúci vzduch

Objem

Objem 4 l

Farba

Farba Čierna

Funkcie

Funkcie Časovač, Automatické vypnutie, Regulácia teploty, Automatické programy

Vlastnosti

Príkon 1 500 W
Počet fritovacích košov 1
Minimálna teplota 40 °C
Maximálna teplota 200 °C
Počet programov 8
Ovládanie Digitálne
Vlastnosti Displej, ochrana proti prehriatiu, Vhodné do umývačky
Výbava Vyberateľná nádoba

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka 29,5 cm
Šírka 25,5 cm
Výška 33 cm
Hmotnosť 3 kg
Kód:  TESFR141
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8595689802141

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09