Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

TESLA AeroStar T300 – bezvreckový podlahový vysávač

4,6 10 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
59,90 €

TESLA AeroStar T300 – bezvreckový podlahový vysávač

Ak hľadáte kvalitný bezvreckový vysávač, ktorý vám pomôže s upratovaním celej vašej domácnosti, TESLA AeroStar T300 by nemal chýbať vo vašej výbave. Vyniká vysokým výkonom 600 W a akčným rádiom 8 metrovBezvreckový vysávač TESLA AeroStar T300 je navyše vybavený účinnou štvornásobnou filtráciou a EPA filtrom. Všetky nečistoty sa zbierajú do špeciálnej 800 ml objemnej nádoby, ktorú stačí po skončení upratovania jednoducho vybrať a vysypať. Súčasťou balenia je bohaté príslušenstvo na efektívne upratovanie. V príslušenstve nájdete štrbinovú hubicu, univerzálnu podlahovú hubicu a hubicu na čalúnenie.

Kľúčové vlastnosti bezvreckového vysávača TESLA AeroStar T300

  • Bezvreckový podlahový vysávač 600 W
  • Akčný rádius 8 m
  • Vysávač TESLA vybavený účinnou štvornásobnou filtráciou a EPA filtrom
  • Špeciálna objemná 800 ml nádoba na nečistoty
  • Univerzálna podlahová hubica s výškou 6,5 cm
  • Ľahká hmotnosť, iba 2,2 kg
  • Praktický držiak na stenu
  • EPA filter a penový filter súčasťou balenia
  • V príslušenstve nájdete štrbinovú hubicu, univerzálnu podlahovú hubicu a hubicu na čalúnenie

Účinná štvornásobná filtrácia vysávača TESLA AeroStar T300 a EPA filtrom

Bezvreckový vysávač TESLA AeroStar T300 disponuje praktickou štvornásobnou filtráciou, ktorá je opatrená kvalitným EPA filtrom. Princíp spočíva v cyklónovej technológii filtrácie, ktorá zaistí vysoký sací výkon a zároveň v priebehu prevádzky dochádza k neustálej rotácii vzduchu vo vnútri vysávača. Vďaka tomu dôjde k separácii nečistôt. Vzduch je následne najskôr filtrovaný jemným antikorovým primárnym filtrom, nasleduje sekundárny penový filter a nakoniec je dočistený už spomínaným EPA filtrom.

Praktický pomocník do každej domácnosti

Vysávač TESLA AeroStar T300 vás poteší vysokým 600 W výkonom. Na svoju prevádzku využíva kvalitný elektromotor, ktorý vám pomôže s upratovaním celej vašej domácnosti. Súčasťou balenia bezvreckového vysávača TESLA AeroStar T300 je univerzálna podlahová hubica a ďalšie nadstavce pre efektívne upratovanie.

Vysávač TESLA AeroStar T300 s cyklónovou filtračnou technológiou

Všetky nečistoty smerujú priamo do špeciálnej nádoby, ktorú po dokončení upratovania stačí jednoducho vysypať a následne umyť. Potom bude nádoba vysávača TESLA opäť pripravená na použitie. Odpadajú vám tak starosti s výmenou vreciek. Nádoba disponuje objemom 900 ml, čo hravo vystačí na nečistoty z celého vášho domu alebo bytu.

Komfortné a pohodlné vysávanie

Jednoduché a pohodlné vysávanie vám zaistí dostatočne dlhý akčný rádius až 8 metrov. Hravo tak zvládnete upratovanie celej vašej domácnosti bez toho, aby ste museli riešiť časté prepojovanie medzi elektrickými zásuvkami. Vysávač TESLA AeroStar T300 je praktický pomocník vo všetkých smeroch!

Nízka hmotnosť a ľahká skladovateľnosť vysávača TESLA AeroStar T300

Vysávač TESLA AeroStar T300 si vás získa svojou ľahkou hmotnosťou, iba 2,2 kg, vďaka čomu zaistí pohodlnú a jednoduchú manipuláciu. Pomocou univerzálnej podlahovej hubice sa dostanete aj do ťažko prístupných miest pod nábytkom či posteľou. Hubica disponuje výškou iba 6,5 cm, skvele sa tak dostanete aj do všetkých rohov či medzier medzi skrinkami. Potom, čo dokončíte upratovanie, stačí vysávač TESLA AeroStar T300 vložiť do praktického držiaka na stenu.

EPA filter a penový filter súčasťou balenia

V balení vysávača TESLA AeroStar T300 navyše dostanete aj náhradný EPA filter a penový filter na výmenu. 

Bohaté príslušenstvo vysávača TESLA AeroStar T300

Vysávač TESLA AeroStar T300 má vo svojej výbave hneď niekoľko praktických nadstavcov na upratovanie celej vašej domácnosti. V balení nájdete štrbinovú hubicu, ktorá sa perfektne hodí na upratovanie ťažko prístupných miest medzi radiátormi, pod nábytkom či úzkymi priestormi. Na upratovanie sedačiek, postelí či čalúnených kresiel vám príde vhod praktická hubica na čalúnenie. Všetko príslušenstvo je možné jednoducho pripojiť pomocou adaptéra priamo k vysávaču na trubicu.


Parametre a špecifikácia

Typ vysávača

Typ vysávača Tyčový

Typ povrchu

Typ povrchu Všetky druhy podláh, Koberce, Tvrdé podlahy

Určenie

Typ upratovania Suché čistenie

Filtre

Typ filtra HEPA filter, EPA filter

Príkon

Príkon 600 W

Hlučnosť

Hlučnosť 80 dB

Rozmery a hmotnosť

Šírka 28,5 cm
Výška 113 cm
Hĺbka 19,5 cm
Hmotnosť 2,2 kg

Vlastnosti

Materiál trubice Plast

Výbava a príslušenstvo

Hubica Štrbinová
Kefy Na čalúnenie
Ďalšie príslušenstvo Držiak na stenu, Filter

Farba

Farba Sivá

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko
Kód:  TESBV588
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8595689801588

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11