Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

TESCOMA Elektrický mlynček VITAMINO 642778.00

4,3 9 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
22,90 €

TESCOMA Elektrický mlynček VITAMINO 642778.00

Oživte svoje recepty čerstvo namletým korením. Aby ste sa nemuseli namáhať s jeho drvením v klasickom mažiari, využite elektrický mlynček Tescoma Vitamino. Tento elegantný model vyniká svojím mlecím mechanizmom, ktorý je vyrobený z prvotriednej keramiky. Vďaka tomu má dlhú životnosť. Navyše melie rovnomerne presne na takú hrubosť, na akú ho nastavíte. Ani telo prístroja, ktorého dizajn bude ozdobou vašej kuchyne, nijako nezaostáva. Je totiž zostavené z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele a vysoko odolného transparentného plastu. Inteligentný systém, ktorý spúšťa mlynček, keď je otočený hore dnom, vám potom pri varení uvoľní ruky.

Napájanie zabezpečuje 6 tužkových batérií typu AAA, ktoré nie sú súčasťou balenia.

 

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Elektrický

Určenie

Určenie Na čierne korenie, Na soľ

Materiál

Materiál Plast

Počet kusov

Počet kusov v súprave 1

Batéria

Typ batérií AAA
Počet batérií 6 ks
Kód:  TESML002
Záruka: 36 mesiacov
Produktové číslo:  642778.00
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09