Obnoviť stránku

Tescoma TEO 1,7 l 646625.20 – červená

4,8 176 hodnotení
Super cena
22,90 €

Tescoma TEO 1,7 l 646625.20 – červená

Iste máte radi chvíle, keď si môžete oddýchnuť a vyčistiť si hlavu na nikým nerušenom mieste. Rozjímajúc si vychutnávate šálku kvalitného čaju. Aby ste si tieto chvíľky užili ešte intenzívnejšie, ponúkame vám túto žiaruvzdornú kanvicu, ktorá je priamo vynikajúca na prípravu všetkých druhov čaju, či čajových nápojov. Borosilikátové sklo umožňuje kanvicu využívať pre všetky druhy sporákov, od tých plynových, až po sklokeramické. Hodí sa tiež do mikrovlnnej rúry aj na nalievanie vriacej vody z varných kanvíc.

Dva druhy sitiek

  • Hlboké sitko je perfektné na prípravu čerstvej mäty, zázvoru, medovky, sušených šípok a sušeného ovocia.
  • Extra jemné sitko je potom vhodné na lúhovania všetkých druhov sypaného čaju.

Do tejto praktickej kanvica sa vojde 1,7 litrov tekutiny a bez problému do nej môžete naliať vriacou vodu priamo z varnej kanvice. Rukoväť, viečko a sitká sú vyrobené z odolného plastu. Neodporúčame ich umývať v umývačke, postačia na to bežné čistiace prostriedky.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Materiál Sklo
Objem 1,7 l
Vlastnosti Sitko, Žiaruvzdorné sklo
Kód:  TESVK003
Záruka: 36 mesiacov
Produktové číslo:  646625.20
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01