Obnoviť stránku

Tescoma TEO 1,7 l 646624.00

4,8 175 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
15,90 €

Tescoma TEO 1,7 l 646624.00

Nechajte sa uniesť vôňou lahodného čaju pripraveného vo varnej kanvici Tescoma TEO. Tá je vynikajúca pre prípravu a podávanie všetkých druhov čaju a čajových nápojov. Kanvica je vybavená sitkom na vylúhovanie čerstvých lístkov mäty, medovky, sušeného ovocia, zázvoru a ďalších pochúťok. Okrem neho je súčasťou balenia extra jemné sitko pre vylúhovanie všetkých druhov sypaného čaju. Obe sú, rovnako ako viečko a rukoväť kanvice, vyrobené z odolného plastu.
Borosilikátové sklo, z ktorého je kanvica Tescoma TEO vyrobená, je vysoko žiaruvzdorné, a preto je vhodné pre plynové, elektrické a sklokeramické sporáky aj pre nalievanie vriacej vody priamo z varnej kanvice. Možno ju vložiť aj do mikrovlnnej rúry. Kanvicu sa neodporúča vkladať do umývačky riadu. Návod na jej použitie nájdete vo vnútri balenia.
Doplňujúce informácie:
Objem:
1,7 l
Materiál:
Borosilikátové sklo
Odolný plast
Použitie:
Plynové sporáky
Elektrické sporáky
Sklokeramické sporáky
Mikrovlnná rúra
 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Materiál Sklo
Objem 1,7 l
Vlastnosti Sitko, Žiaruvzdorné sklo
Kód:  ETS128d
Záruka: 36 mesiacov
Produktové číslo:  646624.00
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16