Obnoviť stránku

Tescoma Šľahač na mliečnu penu TEO

3,9 7 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Tescoma Šľahač na mliečnu penu TEO

Pripravte si lahodnú mliečnu penu s peničom mlieka Tescoma. Tento luxusný prístroj je vynikajúci na prípravu mliečnej peny do cappuccina, krémového latté a ďalších skvelých nápojov. Mlieko určené na šľahanie sa ohreje jednoducho buď priamo v sklenenej nádobe na sporáku alebo vopred v mikrovlnnej rúre. O všetko ostatné a hlavne o dokonalý výsledok sa už postará tento zázračný pomocník.
Kanvica je vyrobená z odolného varného skla, prvotriednej nehrdzavejúcej ocele a kvalitného plastu. Sklenenú časť prístroja je možné vložiť do umývačky, ktorá si z nečistotami poradí hravo za vás. Ostatné súčasti sa neodporúča čistiť v umývačke. Návod na prípravu mliečnej peny, nájdete vnútri balenia. Tri roky záruka.
Doplňujúce informácie:
Rozmery (v x š):
18 x 15 cm
Tepelné zdroje:
Plynové
Elektrické
Sklokeramické

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Pohon Elektrický
Kód:  ETS138m
Produktové číslo:  646646.00
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03