Obnoviť stránku

TESCOMA Škrabka na sklokeramické dosky PRESTO

4,6 41 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
7,49 €

TESCOMA Škrabka na sklokeramické dosky PRESTO

Praktická škrabka jednoducho odstráni nečistoty zo sklokeramických varných dosiek, hladkých sklenených a porcelánových plôch a pod. Škrabka je vyrobená z odolného plastu s čepeľou z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele. Balenie obsahuje náhradnú čepeľ.

Kľúčové vlastnosti

  • škrabka pre jednoduché odstránenie nečistôt z varných dosiek a hladkých sklenených povrchov
  • rukoväť vyrobená z odolného plastu
  • čepeľ vyrobená z nehrdzavejúcej ocele
  • balenie obsahuje náhradnú čepeľ
  • bezpečnostné upozornenia a návod na použitie a na výmenu čepele viď nižšie

Bezpečnostné upozornenie

Čepeľ je veľmi ostrá, venujte teda použitiu škrabky zvýšenú pozornosť. Zabráňte deťom v manipulácii so škrabkou. Škrabka nie je vhodná do umývačky. Na čistenie škrabky použite vlhkú utierku. Výrobca nenesie zodpovednosť za poškodenie čistených plôch nesprávnym použitím výrobku.

Použitie

Čepeľ vysuňte do pracovnej polohy a utiahnite poistku. Sklokeramickú dosku čistite škrabkou pod uhlom cca 45 stupňov alebo menším, nepoužívajte neprimeranú silu. Po použití čepeľ zasuňte späť a utiahnite poistku. Pri odstraňovaní nečistôt škrabkou nepoužívajte ďalšie čistiace prostriedky.

Výmena čepele

Škrabku otvorte zasunutím vhodného predmetu do otvoru na zadnej strane rukoväti. Vyskrutkujte poistku, odstráňte skrutku, vysuňte puzdro čepele a čepeľ otočte alebo vymeňte za novú. Použitiu škrabky a výmene čepele venujte vždy zvýšenú pozornosť.

 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Materiál rukoväti Plast
Vlastnosti Vymeniteľná čepeľ
Určenie Obojručná
Dĺžka 130 mm
Kód:  TESB047
Záruka: 36 mesiacov
Produktové číslo:  420940.00
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01