Obnoviť stránku

Tescoma PRESTO TONE 4ks

1,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Tescoma PRESTO TONE 4ks

Pripravte si doma tie najlahodnejšie pokrmy so špičkovými kuchynskými nožmi Tescoma PRESTO TONE. Nože sú dokonale ostré, vyrobené z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele a odolného plastu. Ich povrch je vybavený antiadhéznou vrstvou, vďaka ktorej sa jedlo na nôž nikdy nelepí. Nože s týmto povlakom sú navyše maximálne šetrné voči krájaným pokrmom a ľahko sa čistia.
Tescoma myslí aj na vaše bezpečie, a preto sú všetky nože vybavené ochranným puzdrom pre bezpečné skladovanie. Súpravu Tescoma PRESTO TONE je možné po použití vkladať do umývačky, ktorá si so zvyškami nečistôt hravo poradí za vás. Neodporúča sa však umývanie drôtenkami či prostriedkami na báze piesku. Ostrite ocieľkou alebo brúskou na nože PRESTO. Ukladajte mimo dosahu detí. 3 roky záruka.
Doplňujúce informácie:
Obsah súpravy:
Nôž univerzálny 8 cm
Nôž univerzálny 12 cm
Nôž kuchársky 17 cm
Nôž porcovací 18 cm
Materiál:
Antikorová oceľ
Odolný plast
Antiadhézny povlak
 

Parametre a špecifikácia

Počet kusov

Počet kusov v súprave 4 ks
Kód:  ETS136f
Produktové číslo:  863154.00
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13