Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

TESCOMA Elektrický mlynček PRESIDENT 2 v 1 659562.00

4,3 47 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
25,90 €

TESCOMA Elektrický mlynček PRESIDENT 2 v 1 659562.00

Uľahčite si varenie s elektrickým mlynčekom Tescoma President. Tento model vyniká svojimi dvoma oddelenými komorami, z ktorých jedna slúži ako zásobník čierneho korenia a druhá soli. Vďaka tomu mlynček zastane prácu za dva strojčeky. Obe komory majú svoj vlastný mlecí mechanizmus, takže si môžete nastaviť hrubosť mletia pre korenie i soľ zvlášť. Vyrobené sú z prvotriednej keramiky, čo zaisťuje ich neobmedzenú životnosť. Ani telo prístroja, ktorého dizajn je veľmi elegantný, nijako nezaostáva. Je totiž zostavené z kvalitnej antikorovej ocele a vysoko odolného plastu.

Napájanie zabezpečuje 6 tužkových batérií typu AAA, ktoré nie sú súčasťou balenia.

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Elektrický

Určenie

Určenie Na čierne korenie, Na soľ

Materiál

Materiál Plast

Počet kusov

Počet kusov v súprave 1

Rozmery

Priemer 6,5 cm

Batéria

Typ batérií AAA
Počet batérií 6 ks
Kód:  TESML001
Záruka: 60 mesiacov
Produktové číslo:  659562.00
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14