Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

TESCOMA Pokrievka do rúry UNICOVER 24 cm

4,8 28 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Super cena
12,90 €

TESCOMA Pokrievka do rúry UNICOVER 24 cm

Čo by to bolo za hrniec, keby mu chýbala pokrievka? Tak nenechávajte svoje hrnce bez pokrievky a doplňte ich štýlovou pokrievkou Unicover s priemerom 24 cm od Tescomy, ktorá je vyrobená z kvalitného borosilikátového skla. Skvele vám poslúži nielen pri príprave pokrmov na sporáku, ale aj pri pečení v rúre, kedy oceníte jej odolnosť až do teploty 230 °C. Vrcholu pokrievky Unicover dominuje silikónový úchyt, ktorý vás nikdy nepopála, tak sa nebojte privoňať k obsahu hrnca! Pokrievka si sadne so všetkými hrncami od značky Tescoma s rovnakým priemerom. Akonáhle varenie skončí, uložte pokrievku do umývačky riadu a začnite premýšľať, čo uvaríte zase nabudúce.

Kľúčové vlastnosti pokrievky Tescoma Unicover 24 cm

  • Vyrobená zo žiaruvzdorného borosilikátového skla
  • Odolná do teploty 230 °C
  • Vhodná na varenie na sporáku aj na pečenie v rúre
  • Kompatibilná so všetkými hrncami Tescoma
  • Silikónový úchyt nepáli

Parametre a špecifikácia

Priemer pokrievky

Priemer 24 cm

Vlastnosti

Materiál Sklo
Vlastnosti Vhodná do umývačky, Vhodné do rúry
Vhodné do teploty 230 °C
Prichytenie Silikón
Kód:  TESMM185
Záruka: 36 mesiacov
Produktové číslo:  619084.00
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11