Obnoviť stránku

Tescoma Pekáč s poklopom TULIP 38cm 713048.00

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Tescoma Pekáč s poklopom TULIP 38cm 713048.00

Užitočný pomocník do kuchyne, ktorý je ideálny ako pre pečenie v rúre, tak pre varenie na platni sporáka. Plech na pečenie Tescoma s poklopom TULIP je vyrobený z prvotriednej nerezovej ocele a je opatrený trojvrstvovým sendvičovým dnom, Ktorá zaistí dokonalé rovnomerné rozloženie a úsporu tepelnej energie. Masívne úchyty po stranách nádoby i poklopu umožňujú ľahkú, pohodlnú a bezpečnú manipuláciu pri varení.
Poklop je univerzálna - môžete ho využiť aj ako samostatnú nádobu na pečenie s nízkymi okrajmi, vhodnú do rúry menších rozmerov. Obsahom balenia je aj samostatný rošt na pečenie, s ktorým upečiete tie nejkřupavější voňavé dobroty bez nepríjemného pripálenia. Po použití je možné riadu vložiť do umývačky, ktorá si so zvyškami jedla hravo poradia za vás. Kombinácia nedostižné kvality Tescoma a priaznivé ceny vás zaručene nadchne!
Doplňujúce informácie:
Obsah balenia:
1x pekáč
1x pokrievka
1x nerezový rošt
Materiál:
Nerezová oceľ
?
Priemer pekáča:
38 cm
Použitie:
Plynové, elektrické a teplovzdušné rúry
Elektrické, plynové alebo sklokeramické sporáky

Kód:  ETS140f
Produktové číslo:  713048.00
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02