Obnoviť stránku

Tescoma Pekáč s poklopom DELÍCIA Glass 42cm 629082.00

4,8 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Tescoma Pekáč s poklopom DELÍCIA Glass 42cm 629082.00

Tescoma Pekáč s poklopom DELÍCIA Glass je ideálnym pomocníkom do kuchyne. Príprava pečených pokrmov bude s týmto praktickým pekáčom oveľa jednoduchšia ako doteraz – je totiž vybavený niekoľkými šikovnými vychytávkami, ktoré výrazne uľahčia aj urýchlia vaše varenie.

Mimoriadny objem

Nádoba s objemom 3,7 litra je vyrobená z hrubostenného žiaruvzdorného borosilikátového skla, rovnako ako veľký praktický poklop. Ten nielen chráni povrch pripravovaných pokrmov pred prípadným pripálením, ale taktiež môže poslúžiť aj ako samostatný hlboký pekáč s objemom až 5,7 litra. Čakáte veľkú návštevu? Potom sa s týmto priestranným pekáčom naozaj nemáte čoho obávať. Veľký objem poklopu navyše umožňuje optimálnu cirkuláciu vzduchu.

Praktickosť

Pekáč Tescoma DELÍCIA Glass je vybavený žiaruvzdornými silikónovými nožičkami, vďaka ktorým môžete pekáč aj poklop ihneď po vytiahnutí z rúry bez obáv položiť priamo na kuchynskú linku či jedálenský stôl bez rizika ich poškodenia. Nádobu je možné vkladať do všetkých typov rúr na pečenie a po použití tiež do umývačky. Na výrobok sa vzťahuje trojročná záruka.

Parametre a špecifikácia:

Materiál:
Borosilikátové sklo/Žiaruvzdorný silikón

Objem:
Spodná nádoba – 3,7 l
Poklop – 5,7 l

Rozmery:
26 × 42 × 17 cm

Záruka:
3 roky

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Transparentná

Objem

Objem 3,7 l

Materiál

Materiál pekáča Sklo
Vnútorný povrch pekáča Sklenený

Rozmery

Dĺžka 420 mm
Šírka 260 mm
Výška 170 mm

Vlastnosti a príslušenstvo

Vlastnosti Vhodný do umývačky, Pokrievka
Kód:  ETS140k
Produktové číslo:  629082.00
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11