Obnoviť stránku

Tescoma Pekáč nízky DELÍCIA Glass 40 cm 629080.00

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Tescoma Pekáč nízky DELÍCIA Glass 40 cm 629080.00

Tescoma Pekáč nízky DELÍCIA Glass je ideálnym pomocníkom do kuchyne. Príprava pečených pokrmov bude s týmto praktickým pekáčom oveľa jednoduchšia ako doteraz - je totiž vybavený niekoľkými šikovnými vychytávkami, ktoré výrazne uľahčia aj urýchlia vaše varenie.

Nádoba s objemom 3,7 litra je vyrobená z hrubostenného žiaruvzdorného borosilikátového skla, ktoré vyniká skvelými fyzikálnymi vlastnosťami, predovšetkým vysokou tepelnou odolnosťou. Pekáč Tescoma DELÍCIA Glass je opatrený žiaruvzdornými silikónovými nožičkami, vďaka ktorým môžete pekáč ihneď po vytiahnutí z rúry bez obáv položiť priamo na kuchynskú linku či jedálenský stôl bez rizika ich poškodenia. Nádobu je možné vkladať do všetkých typov rúr na pečenie a po použití tiež do umývačky. Na výrobok sa vzťahuje trojročná záruka.

Parametre a špecifikácia:

Materiál:
Borosilikátové sklo/Žiaruvzdorný silikón

Objem:
3,7 l

Rozmery:
26 × 40 × 6,5 cm

Záruka:
3 roky


Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál pekáča Sklo

Vlastnosti a príslušenstvo

Vlastnosti Vhodný do umývačky
Kód:  ETS140i
Produktové číslo:  629080.00
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02