Obnoviť stránku

Tescoma Panvica 26cm i-PREMIUM 602026.00

4,9 13 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
41,90 €

Tescoma Panvica 26cm i-PREMIUM 602026.00

Panvica Tescoma i-PREMIUM premení vaše varenie na dokonalý zážitok. Táto kvalitná masívna panvica s indukčným dnom uspokojí aj tých najnáročnejších kuchárov. Nádoba je vyrobená z nejhrdzavejúcej ocele a jej povrch je opatrený vysoko odolným antiadhezívnym povlakom, ktorý umožňuje používanie aj kovového kuchynského náčinia. Ergonomická rukoväť z odolného plastu a nehrdzavejúca oceľ zaistia jednoduchú a pohodlnú manipuláciu pri varení.

Panvicu Tescoma i-PREMIUM je možné používať na všetkých typoch tepelných zdrojov – elektrických, plynových, sklokeramických a indukčných. Okrem skvelých vlastností ponúka aj moderné dizajnové spracovanie. Po použití možno nádobu jednoducho vložiť do umývačky, ktorá si so zvyškami jedla poradí hravo za vás. Riad Tescoma vás zaručene ohromí jedinečnou kombináciou nevšedného vzhľadu, tej najlepšej kvality a priaznivej ceny.

 

Doplňujúce informácie:
Materiál:
Nehrdzavejúca oceľ
Odolný plast
Priemer:
26 cm
Tepelné zdroje:
Elektrické
Plynové
Sklokeramické
Indukčné

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Priemer horného okraja panvice 26 cm
Vonkajší priemer dna panvice 21 cm
Výška panvice 8,5 cm

Povrch

Vnútorný povrch Nepriľnavý
Materiál Hliníková zliatina

Typ

Typ Klasická

Druh ohrevu

Typ ohrevu Sklokeramika, Elektrina
Kód:  ETS103
Záruka: 60 mesiacov
Produktové číslo:  602026.00
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19