Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Tescoma Panvica 24cm PRESTO 594024.00

4,5 9 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
18,90 €

Tescoma Panvica 24cm PRESTO 594024.00

Hľadáte kvalitnú panvicu vhodnú na každodenné použitie? V tom prípade je Tescoma Presto presne to pravé. Disponuje totiž kvalitným nepriľnavým povlakom, ktorý zabraňuje pripaľovaniu. Panvica je vhodná na väčšinu typov tepelných zdrojov - elektrické, sklokeramické aj plynové, a po použití je možné ju vložiť do umývačky. Na výrobok sa vzťahuje trojročná záruka.

Kľúčové vlastnosti

  • Nepriľnavý povrch
  • Priemer 24 centimetrov
  • Kvalitné vyhotovenie
  • Vhodná do umývačky

Na skvelý výsledok

Vysoko nepriľnavý zvrásnený povrch prispieva k rovnomernému prepekaniu pripravovaných pokrmov, a to bez pripaľovania. Jedlo si navyše zachováva maximum svojej prirodzenej chuti a predovšetkým šťavy. Výsledkom je chutný, dokonale prepečený a šťavnatý pokrm.

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Priemer horného okraja panvice 24 cm
Vonkajší priemer dna panvice 17 cm
Výška panvice 8 cm

Povrch

Vnútorný povrch Nepriľnavý
Materiál Hliníková zliatina

Typ

Typ Klasická

Druh ohrevu

Typ ohrevu Plyn, Sklokeramika, Elektrina
Kód:  TESNP005
Záruka: 36 mesiacov
Produktové číslo:  594024.00
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01