Obnoviť stránku

Tescoma Panvica 20cm VITAPAN 603020.00

4,5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Tescoma Panvica 20cm VITAPAN 603020.00

Panvica Tescoma VITAPAN premení vaše varenie v dokonalý zážitok. Táto kvalitná masívna panvica s prvotriednym indukčným dnom uspokojí aj tých najnáročnejších kuchára. Nádoba je vyrobená z nerezovej ocele a keramiky a jej povrch je opatrený vysoko odolným antiadhezívnym povlakom, ktorá umožňuje používanie aj kovového kuchynského náčinia a spôsobí, že pripravované jedlo sa nikdy nepripáli. Prispieva navyše aj k úspore energie, pretože teplo sa rovnomerne distribuuje po celej ploche panvy. Ergonomická protišmyková rukoväť zabezpečí jednoduchú a pohodlnú manipuláciu pri varení. 
Panvica Tescoma VITAPAN možné používať na všetkých typoch tepelných zdrojov - elektrických, plynových, sklokeramických a indukčných.Okrem skvelých vlastností ponúka aj moderné farebné dizajnové
spracovanie.Červená farba pôsobí veselo a elegantne zároveň. Riad Tescoma vás zaručene ohromí jedinečnou kombináciou nevšedného vzhledu, tej najlepšej kvality a priaznivej ceny.
Doplňujúce informácie:
Farebné prevedenie:
červené
materiál:
nerezová oceľ
keramika
priemer:
20 cm
Tepelné zdroje:
Elektrické
plynové
sklokeramické
indukčné

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Priemer horného okraja panvice 20 cm

Povrch

Vnútorný povrch Keramický

Typ

Typ Klasická

Funkcie a príslušenstvo

Funkcie Vhodné do umývačky
Kód:  ETS139b
Produktové číslo:  603020.00
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12