Obnoviť stránku

Tescoma Oválny tanier GUSTITO 38x26 cm, 2ks

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Tescoma Oválny tanier GUSTITO 38x26 cm, 2ks

Ku kultúre stolovania patrí kvalitné prestieranie a tiež riadu. Jesť pokrm z porcelánového taniera prvotriednej kvality je niečo iné ako ho naberať z bakelitové alebo plastové misky. Oválny tanier GUSTITO spĺňa všetky parametre tej najvyššej kvality. Je vyrobený z výberového porcelánu, jeho snehovo bielu farbu nenarušuje žiadny vzor. Jednoduchú údržbu taniere môžete nechať na umývačke, tiež je možné ho použiť na rýchly ohrev pokrmu v mikrovlnnej rúre. Riad je odolné do 200 ° C. Jeho oválny tvar ho predurčuje na štýlové servírovanie pokrmov.

kľúčové vlastnosti

  • Vyrobený z porcelánu prvotriednej kvality
  • oválny tvar
  • Biela farba bez dekoru
  • Rozmery: 38 × 26 cm
  • Riad je vhodné do umývačky, chladničky aj mikrovlnnej rúry
  • 2 ks v balení
  • Záručná doba 5 rokov

Všedné i sviatočné

Biela farba tanierov umožňuje ich univerzálne použitie. Servírovať na tomto riadu môžete vo všedný deň, avšak přizdobením stola získava aj slávnostný charakter a teda je vhodné pre významnejšie akcie ako sú oslavy, sviatky či väčšie rodinná posedenie. Keď potom návšteva odíde, stačí naskladať taniere do umývačky ao viac sa nestarať.

Kód:  TESTA010
Produktové číslo:  386356.00
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07