Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

TESCOMA Otvárač na konzervy GrandCHEF

4,9 26 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
8,50 €

TESCOMA Otvárač na konzervy GrandCHEF

Kvalitný otvárač nesmie chýbať vo vybavení žiadnej domácnosti. Moderný otvárač TESCOMA GrandCHEF je špeciálne určený pre jednoduché otváranie konzerv a vínových fliaš. Vďaka vysokej kvalite spracovania, modernému vyhotoveniu a ľahkému skladovaniu sa hodí pre kuchára aj pre začiatočníka v oblasti kvalitného vína, rovnako ako aj pre znalcov a odborníkov v tomto odbore. Odolný otvárač TESCOMA otvorí klasickú konzervu a vínovú fľašu, aj tú kalifornského typu, a dokonca nemá problém ani s fľašou s dlhým korkom. Súčasťou otvárača je aj otvárač na korunkové uzávery fliaš.  

Prečo si zaobstarať otvárač Tescoma GrandCHEF

  • Dokáže otvoriť akúkoľvek konzervu aj vínovú fľašu
  • Je vyrobený z nehrdzavejúcej ocele, je teda takmer nezničiteľný
  • Vďaka modernému spracovaniu perfektne padne do ruky
  • Otvárač GrandCHEF má odolnú povrchovú úpravu, nemusíte sa teda báť jeho znehodnotenia
  • Tescoma otvárač je možné umývať v umývačke

Jedine kov vám dá istotu

Hitom posledných rokov je vyrábať stále viac produktov z plastu. To však nie je prípad radu výrobkov Tescoma, konkrétne moderného otvárača GrandCHEF. Tento otvárač na konzervy a vínové fľaše je charakteristický svojou celokovovou konštrukciou s minimálnym použitím plastu, nemusíte sa teda obávať, že sa vám dlhodobou manipuláciou poškriabe, zdeformuje alebo nejako inak znehodnotí. Kuchynský rad výrobkov Tescoma vám vydrží v perfektnej kondícii po celý život.

 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Určenie Na konzervy, Na pivo
Typ Ručný
Materiál Nehrdzavejúca oceľ, Kov, Plast
Umiestnenie Do ruky
Vlastnosti Vhodný do umývačky
Farba Strieborná, Sivá

Rozmery a hmotnosť

Šírka 5,5 cm
Výška 6 cm
Hĺbka 21 cm
Hmotnosť 0,21 kg
Kód:  TESOT100
Záruka: 36 mesiacov
Produktové číslo:  428248.00
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17