Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Tescoma Nôž s keramickou čepeľou VITAMINO 12 cm

5 4 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
18,90 €

Tescoma Nôž s keramickou čepeľou VITAMINO 12 cm

Možno už ste počuli, že úpravou produktov (a najmä tých čerstvých, ako je ovocie a zelenina) sa strácajú cenné živiny, vitamíny a minerály. Či už ide o lúpanie, krájanie, alebo tepelnú úpravu... Ale kto by chcel jesť zeleninu, ktorá je zbavená vitamínov? Prečo sa pchať ovocím, ak bude bez živín? Jedzte svoje jedlo kompletné – za pomoci keramických nožov Vitamino!

V čom sú iné ako obyčajné nože?

  • Keramická čepeľ vás neochudobní o jedinú živinu!
  • Môžete s nimi dať zbohom zvädnutej rozkrojenej zelenine
  • Predĺžená záruka potvrdí kvalitu
  • Sú navrhnuté tak, aby boli maximálne funkčné a bezpečné
  • Nezhrdzavejú ani v umývačke a nemáte šancu ich otupiť
  • Ide o vhodné nože pre diétne a detské jedlá; navyše vám uľahčia prácu

Varte a jedzte zdravšie!

Že kov škodí prospešným látkam v jedle? Krájajte keramikou! Kvalitné a ostré nože Vitamino s keramickou čepeľou si zamilujete. Nielen že sú krásne farebné a celkom iste sa budú v kuchyni skvele vynímať; sú tiež maximálne šetrné k jedlu, ktoré krájate. Zelenina a ovocie už nebude po rozkrojení vädnúť a usychať. A ak sa stretávate s nejakou diétou alebo varíte deťom, oceníte ich dvojnásobne: pre tieto pokrmy sú totiž najvhodnejšie.

Nože vám dlho vydržia; netupia sa ani nehrdzavejú a ich špička je mimoriadne odolná voči poškodeniu či ulomeniu. Navyše je zaoblená a rukoväť je opatrená protišmykovou povrchovou úpravou, čo minimalizuje riziko poranenia. Nôž je dodávaný s ochranným puzdrom pre ešte bezpečnejšie skladovanie. Užiť si môžete aj predĺženej trojročnej záruky.

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ noža Univerzálny nôž
Materiál rukoväti Plast

čepeľ

Materiál čepele Keramika
Dĺžka čepele 12 cm
Kód:  TESNU033
Záruka: 36 mesiacov
Produktové číslo:  642721.00
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01