Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Tescoma Nôž porcovací AZZA 15 cm

5 6 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
20,90 €

Tescoma Nôž porcovací AZZA 15 cm

Masívny porcovací kuchársky nôž AZZA 15 cm od značky Tescoma je vhodný na profesionálne aj pre domáce použitie, je ideálny najmä na porciovanie mäsa. Nôž vyniká svojou kvalitou a špičkovým spracovaním, je vyrobený kovaním z jedného kusu prvotriednej antikorovej japonskej ocele. Ručne brúsená a tvarovaná čepeľ si hravo poradí s akoukoľvek krájanou potravinou. V ruke sa vám bude nôž pohodlne držať vďaka ergonomicky tvarovanej rukoväti s oceľovými nitmi. Kúpte si tohto skvelého pomocníka do kuchyne, bez ktorého sa pri varení nezaobídete.

Hlavné prednosti

  • vhodný na porciovanie mäsa
  • špičkové spracovanie a vysoká kvalita
  • vyrobený kovaním z jedného kusu antikorovej ocele
  • ručne brúsená a tvarovaná čepeľ
  • ergonomicky tvarovaná rukoväť s masívnymi oceľovými nitmi
 
 
 

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ noža Porciovací nôž
Materiál rukoväti Oceľ, Plast

čepeľ

Materiál čepele Oceľ
Dĺžka čepele 15 cm
Šírka čepele 3 cm
Kód:  TESNU003
Záruka: 120 mesiacov
Produktové číslo:  884533.00
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18