Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

TESCOMA Naparovací hrniec PURITY MicroWave

4,8 4 hodnotení
Cenová bomba
18,90 € Ušetríte 4 €

TESCOMA Naparovací hrniec PURITY MicroWave

Naparovací hrniec TESCOMA PURITY MICROWAVE ľahko a rýchlo uvarí výborné pokrmy v pare. Môžete ho bez obáv použiť aj na rozmrazovanie a ohrievanie v mikrovlnnej rúre. Týmto spôsobom šetrí čas, energiu a spotrebu riadu. Je vyrobený z kvalitných materiálov technológiou NanoCare. Unikátne vlastnosti a odolnosť tvoria z hrnca TESCOMA PURITY Microwave jedinečného pomocníka každej kuchyne.

Kľúčové vlastnosti naparovacieho hrnca TESCOMA PURITY MicroWave

  • Naparovací hrniec vhodný aj do mikrovlnnej rúry
  • Neabsorbuje v sebe ani aromatické vône
  • Intenzívne farbivá nezanechávajú na hrnci PURITY MicroWave stopy
  • Vyrobené technológiou NanoCare
  • Kvalitný materiál typický pre hrnce TESCOMA

Hrniec PURITY Microwave uvarí všetko bez starostí

Do naparovacieho hrnca PURITY MicroWave sa nemusíte báť vkladať ani aromatické či farbiace potraviny. Jeho povrch totiž odoláva vstrebávaniu vôní a neabsorbuje farby. Vďaka unikátnej technológii zabraňuje riadu v tvorbe baktérií aj pri skladovaní vaječných a mliečnych pokrmov. Ani s údržbou nebudete mať žiadne starosti, pretože hrniec TESCOMA PURITY Microwave nie je potrebné umývať saponátom. Stačí iba umyť pod tečúcou vodou.

Kód:  TESHR001
Záruka: 36 mesiacov
Produktové číslo:  705010.00
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18