Obnoviť stránku

TESCOMA Multifunkčný hrniec PURITY MicroWave

4,9 14 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
24,90 €

TESCOMA Multifunkčný hrniec PURITY MicroWave

Chcete si tiež zaobstarať len jeden jediný kus riadu, ktorý zvládne pripraviť veľké množstvo pokrmov? Potom je tu pre vás multifunkčný hrniec TESCOMA PURITY Microwave. S ním ľahko a rýchlo pripravíte pokrmy varené v pare, ohrejete či rozmrazíte potraviny, ugrilujete mäso či zeleninu a urobíte popcorn. TESCOMA PURITY Microwave je vyrobený technológiou nanoCare zaisťujúcou vysokú odolnosť.

Kľúčové vlastnosti hrnca TESCOMA PURITY Microwave

  • Multifunkčný hrniec pre úpravu veľkého množstva pokrmov
  • Biele steny neabsorbujú farbu ani arómu
  • Hrniec má povrchovú úpravu NanoCare
  • TESCOMA PURITY Microwave
  • Ľahko sa čistí
  • Riad je antibakteriálny

Multifunkčný hrniec s množstvom vybavenia

Multifunkčný biely hrniec TESCOMA PURITY Microwave sa stane neprekonateľným pomocníkom vo vašej kuchyni. Používať ho môžete bez obáv aj v mikrovlnnej rúre, a to napr. na rozmrazovanie alebo ohrievanie. Vnútri nádoby sa nachádza naparovacie sito, grilovací rošt a silikónová miska, s ktorou ľahko pripravíte obľúbený popcorn. Priestranný a praktický hrniec TESCOMA PURITY Microwave zaujme neodmysliteľné miesto v každej domácnosti.

Riad TESCOMA je vysoko praktický

Tento multifunkčný hrniec šetrí nielen čas a námahu, ale aj životné prostredie. Nemusíte sa totiž nijako namáhať s údržbou. TESCOMA PURITY Microwave stačí po použití umyť vodou bez saponátov. Nevstrebáva výrazné vône ani farby. Multifunkčný hrniec je antibakteriálny, nemusíte sa obávať doň uložiť ani mliečne a vaječné pokrmy. S týmto kúskom riadu si ľahko a rýchlo pripravíte báječné jedlá.

Kód:  TESHR002
Záruka: 36 mesiacov
Produktové číslo:  705014.00
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09