Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

TESCOMA Miska na varené vajcia PURITY Microwave, 2 ks

3,2 7 hodnotení
9,89 €

TESCOMA Miska na varené vajcia PURITY Microwave, 2 ks

Revolúciu v kuchynskom aj servírovacom riade prináša séria Tescoma PURITY Microwave. Nielen, že vytvára riad, v ktorom sa jedlo pripravuje a zároveň sa z neho môže aj jesť, ale hlavne mu vtlačila také vlastnosti, ktoré sme doteraz v bežnom riade nepoznali. Misky na varené vajcia stačí vložiť do mikrovlnnej rúry a vďaka špeciálnym viečkam s otvormi vytiahnuť hotové varené vajcia natvrdo aj namäkko, bez škrupín, okamžite pripravené na konzumáciu. Rovnako tak možno pripraviť bohatší pokrm v podobe vajc so špenátom a syrom, alebo jednoducho tak, na čo máte práve chuť. Že máte radšej sladké raňajky? Stačí popustiť uzdu vašej kulinárskej fantázii a v miskách si pripraviť napríklad nadýchaný muffin alebo horúcu čokoládu.

Kľúčové vlastnosti misiek na varené vajcia Tescoma

  • Misky na prípravu jedla v mikrovlnnej rúre
  • Vyrobené revolučnou technológiou NanoCare
  • Nepreberajú pachy a nezafarbujú sa od jedla
  • Misky Tescoma sú antibakteriálne
  • Súčasťou misiek sú viečka s otvormi na odvádzanie pary
  • Stačí umývať prúdom tečúcej vody, umyje aj mastnotu
  • Misky sú ekologické a šetria váš čas a peniaze
  • Ideálne na varené vajcia bez škrupín, muffiny či horúcu čokoládu
  • V balení nájdete 2 kusy misiek Tescoma PURITY Microwave

Ekologický revolučný riad Tescoma PURITY Microwave

Riad PURITY Microwave je vyrobený revolučnou technológiou NanoCare, vďaka ktorej nepreberá pachy ani z veľmi aromatických jedál, rovnako tak sa nezafarbuje ani od mrkvy, červenej repy či karí. Navyše je antibakteriálny a bráni akémukoľvek množeniu baktérií počas prípravy jedla a hlavne počas jeho skladovania. Ani tým výpočet superlatívov riadu Tescoma PURITY Microwave nekončí. Po použití ho stačí opláchnuť pod tečúcou vodou, ani na mastnotu netreba používať saponát! Riad Tescoma PURITY je teda prísne ekologický, šetrí čas, peniaze i vašu prácu.

 
Kód:  ETS225c
Záruka: 36 mesiacov
Produktové číslo:  705034.00
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16