Obnoviť stránku

TESCOMA Miska na omelety a sázená vejce PURITY MicroWave

4,1 14 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Super cena
13,90 €

TESCOMA Miska na omelety a sázená vejce PURITY MicroWave

Revolúciu v kuchynskom aj servírovacom riade prináša séria Tescoma PURITY Microwave. Nielen že vytvára riad, v ktorom sa jedlo pripravuje a zároveň sa z neho môže aj jesť, ale hlavne mu vtlačila také vlastnosti, ktoré sme doteraz u bežného riadu nepoznali. Miska na rôzne omelety či sádzané vajcia stačí vložiť do mikrovlnnej rúry a vďaka špeciálnym viečkam s otvormi vytiahnete hotový pokrm okamžite pripravený na konzumáciu. Rovnako tak možno pripraviť bohatší chod, stačí popustiť uzdu vašej kulinárske fantázii a v miske si pripraviť omeletu tak, ako ju máte radi.

Kľúčové vlastnosti misky na omelety a sádzané vajcia Tescoma

  • Miska na prípravu jedla v mikrovlnnej rúre
  • Vyrobené revolučnou technológiou NanoCare
  • Nepohlcuje pachy a nezafarbuje sa od jedla
  • Misky Tescoma sú antibakteriálne
  • Súčasťou misky je viečko s otvormi pre odvod pary
  • Pri umývaní stačí prúd tečúcej vody aj na mastnotu
  • Miska je ekologická a šetrí aj váš čas a peniaze
  • Ideálne na sádzané vajcia a rôzne vaječné omelety

Ekologický revolučný riad Tescoma PURITY Microwave

Riad PURITY Microwave je vyrobený revolučnou technológiou NanoCare, vďaka ktorej nepreberá pachy ani z veľmi aromatických jedál, rovnako tak sa nezafarbuje ani od mrkvy, červenej repy či kari. Naviac je antibakteriálny a bráni akémukoľvek množeniu baktérií počas prípravy jedla a hlavne počas jeho skladovania. Ani tým výpočet superlatívov riadu Tescoma PURITY Microwave nekončí. Po použití ho stačí opláchnuť pod tečúcou vodou, ani na mastnotu nie je potrebné použiť saponát! Riad Tescoma PURITY je teda prísne ekologický, šetrí čas, peniaze i vašu prácu.

 
Kód:  ETS225b
Záruka: 36 mesiacov
Produktové číslo:  705030.00
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09