Obnoviť stránku

TESCOMA Hrniec na cestoviny PURITY MicroWave

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

TESCOMA Hrniec na cestoviny PURITY MicroWave

Uvariť správne cestoviny je niekedy veda. Priehľadný hrniec TESCOMA PURITY Microwave, do mikrovlnnej rúry, pripraví až 4 porcie špagiet či cestovín bez toho, aby sa rozvarili alebo pripálili. Pokrm je pripravený rýchlo a bez starostí. Cestoviny nemusíte ani strážiť, hrniec PURITY Micro Wave sa o všetko postará sám. Dokonca ani preplachovanie a cedenie hotových cestovín nie je problém vďaka otvorom vo veku. Hrniec TESCOMA šetrí čas, energiu i potrebný riad.

Kľúčové vlastnosti hrnca TESCOMA PURITY Microwave

  • Hrniec určený na varenie špagiet a cestovín v mikrovlnnej rúre
  • Dokáže uvariť až 4 porcie
  • Šetrí energiu, životné prostredie a váš čas
  • Na výrobu TESCOMA PURITY Microwave bola použitá technológia NanoCare
  • Priesvitné steny hrnca neabsorbujú pachy ani farby

Bez obáv z baktérií alebo zafarbenia priehľadných stien hrnca

Technológia NanoCare, ktorou je hrniec TESCOMA PURITY MICROWAVE vybavený, zaisťuje perfektnú funkčnosť a odolnosť. Steny hrnca nevstrebávajú ani výrazne aromatické pachy. Intenzívne farby napr. z paprík či korenie sa na riad neprichytia, možno ich ľahko umyť. TESCOMA PURITY Microwave okrem toho zabraňuje tvorbe a šíreniu baktérií aj pri skladovaní mliečnych a vaječných pokrmov. Po použití hrniec vždy stačí opláchnuť pod tečúcou vodou, nie je potrebné používať saponáty.

Hrniec TESCOMA praktický z každého pohľadu

Hrniec TESCOMA PURITY Microwave je neuveriteľne praktický. Poklop disponuje niekoľkými otvormi, ktoré v mikrovlnnej rúre odvádzajú paru. Vďaka nim možno tiež cestoviny ľahko scediť. Aby ste vždy stlačili presne toľko vody, koľko potrebujete, je TESCOMA PURITY Microwave vybavený tiež precíznou stupnicou. 

Kód:  TESHR004
Produktové číslo:  705026.00
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16