Obnoviť stránku

TESCOMA Hrniec na ryžu PURITY MicroWave

4,8 26 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
13,90 €

TESCOMA Hrniec na ryžu PURITY MicroWave

Uvariť správne ryžu je niekedy veda. Priehľadný hrniec TESCOMA PURITY MicroWave do mikrovlnnej rúry pripraví až 4 porcie dusenej ryže bez toho, aby sa rozvarila alebo pripálila. Pokrm je pripravený rýchlo a bez starostí. Ryžu nemusíte ani strážiť, hrniec PURITY Micro Wave sa o všetko postará sám. Dokonca ani preplachovanie a cedenie hotovej ryža nie je problém vďaka otvorom vo veku. Hrniec TESCOMA šetrí čas, energiu aj potrebný riad.

Kľúčové vlastnosti hrnca TESCOMA PURITY MicroWave

  • Hrniec určený na varenie ryže v mikrovlnnej rúre
  • Dokáže uvariť až 4 porcie
  • Šetrí energiu, životné prostredie a váš čas
  • Na výrobu TESCOMA PURITY MicroWave sa použila technológia NanoCare
  • Priesvitné steny hrnca neabsorbujú pachy ani farby
  • Praktická lopatka a otvory vo veku
  • Rozmery hrnca: výška 10,5, cm, priemer 21 cm
  • Objem hrnca: 3,5 litra

Bez obáv z baktérií alebo zafarbenia priehľadných stien hrnca

Technológia NanoCare, ktorou je hrniec TESCOMA PURITY MICROWAVE vybavený, zaisťuje perfektnú funkčnosť a odolnosť. Steny hrnca nevstrebávajú ani výrazné aromatické pachy. Intenzívne farby napr. z paprík či korenia sa na riad neprichytia a možno ich ľahko umyť. TESCOMA PURITY MicroWave okrem toho zabraňuje tvorbe a šíreniu baktérií aj pri skladovaní mliečnych a vaječných pokrmov. Po použití hrniec vždy stačí opláchnuť pod tečúcou vodou a nie je potrebné používať saponáty.

Hrniec TESCOMA praktický v každom ohľade

Hrniec TESCOMA PURITY MicroWave je neuveriteľne praktický. Jeho súčasťou je lopatka na porciovanie a naberanie ryže. Poklop disponuje niekoľkými otvormi, ktoré v mikrovlnnej rúre odvádzajú paru. Pomocou nich možno ryžu ľahko scediť. Aby ste vždy odmerali presne toľko vody, koľko potrebujete, je TESCOMA PURITY MicroWave vybavený aj precíznou stupnicou. 

Kód:  TESHR003
Záruka: 36 mesiacov
Produktové číslo:  705018.00
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19