Obnoviť stránku

TESCOMA Forma na tradičný trdelník DELÍCIA 623390.00

4,9 12 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
22,90 €

TESCOMA Forma na tradičný trdelník DELÍCIA 623390.00

Kto by odolal predstave krásne voňavých domácich trdelníkov? Forma Tescoma DELÍCIA je určená práve pre prípravu týchto výborných sladkých dobrôt. Hovoríte si, že ale nepoznáte recept na cesto? Nevadí, Tescoma vám ho tajne zanechá vo vnútri balenia!

Ako zo stánku

S touto formou vykúzlite tak úhľadné a výborné trdelníky, že vám nikto neuverí, že nie sú zo stánku! V balení nájdete hneď dve valcové formy opatrené žiaruvzdornými úchytkami, ktoré sú zárukou maximálnej ochrany pred popálením. V kombinácii so stojanom vám potom táto sada umožní ľahké a rýchle navinutie, rozvaľkanie a takisto aj vykysnutie pripravého cesta, rovnako ako jeho dokonale rovnomerné prepečenie.

Kvalita predovšetkým

Forma Tescoma DELÍCIA je vyrobená z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele, materiálu vysoko odolného voči korózii i mechanickému poškodeniu, úchyty potom z kvalitného žiaruvzdorného silikónu a stojan z pochrómovanej ocele. Formu je možné po použití vkladať do umývačky, ktorá si s nečistotami hravo poradí za vás. Na výrobok sa vzťahuje trojročná záruka.

Parametre a špecifikácia:

Materiál:
Nerezová oceľ/Žiaruvzdorný silikón/Pochrómovaná oceľ

Rozmery:
20x23x8,5cm

Obsah balenia:
2xvalcová forma
1xstojan
1xrecept na tradičný trdelník

Záruka:
3 roky

 

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Na trdelník

Materiál

Materiál Silikón, Oceľ
Nepriľnavý povrch Nie

Vlastnosti formy

Umývačka na riad Vhodné do umývačky

Počet

Počet kusov vo forme 2 ks

Rozmery

Výška 8,5 cm
Šírka 20 cm
Dĺžka 23 cm
Kód:  ETS213e
Záruka: 36 mesiacov
Produktové číslo:  623390.00
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04