Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

TESCOMA Forma na tortu DELÍCIA 20 cm 623300.00

4,8 31 hodnotení
Cenová bomba
11,74 € Ušetríte 7,66 €

TESCOMA Forma na tortu DELÍCIA 20 cm 623300.00

Už dlho snívate o vlastnoručne upečených krásnych a predovšetkým chutných tortách? S formou Tescoma DELÍCIA budete mať váš sen priamo na dosah.

Žiadne pripaľovanie

Táto praktická rozkladacia forma na pečenie je vyrobená z prvotriedneho materiálu a je vybavená vysoko kvalitným antiadhéznym povlakom, vďaka ktorému váš tortu nikdy nepripálite!

Praktickosť

Široké odnímateľné dno s presahujúcim okrajom zabraňuje vytekaniu cesta z formy a navyše predstavuje vychytávku - veľký podnos, s ktorým bude zdobenie aj servírovanie neobyčajne ľahké a rýchle. Forma Tescoma DELÍCIA je vhodná do elektrickej, plynovej i teplovzdušnej rúry a po použití je možné ju vložiť do umývačky, ktorá si s nečistotami hravo poradí za vás. Na výrobok sa vzťahuje trojročná záruka.

Hlavné prednosti:

  • Prvotriedny antiadhézny povlak
  • Široké dno s presahujúcim okrajom
  • Rozkladacia
  • Vhodná do umývačky
  • Záruka 3 roky

Rozmery:
Priemer - 20 cm
Výška - 7 cm

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Na tortu

Materiál

Materiál Oceľ
Nepriľnavý povrch Áno

Vlastnosti formy

Umývačka na riad Vhodné do umývačky

Počet

Počet kusov vo forme 1 ks

Rozmery

Priemer 2 cm
Kód:  ETS213a
Záruka: 36 mesiacov
Produktové číslo:  623300.00
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09