Obnoviť stránku

Tescoma ecoPRESTO 20cm 595054.00

3,5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Tescoma ecoPRESTO 20cm 595054.00

HrniecTescoma ecoPRESTOpremení vaše varenie v dokonalý zážitok. Prvotriedny kuchynský riad s revolučným keramickým antiadhéznym povrchom sa vyznačuje zvýšenou odolnosťou voči vysokým teplotám, tepelným šokom aj mechanickému opotrebeniu. Ako už je z názvu zrejmé, hrniec ecoPRESTO jeekologický a jeho výroba je šetrná voči životnému prostrediu.
Hrniec ecoPRESTO disponuje antiadhezívnym vonkajším a nepriľnavým vnútorným povrchom,takže sa nemusíte báť nepríjemností s připalováním pripravovaných pokrmov. Nádoba je vhodná pre použitie na plynových, elektrických a sklokeramických tepelných zdrojoch. Po zašpinení je možné hrniec vložiť do umývačky, ktoré si zo zvyšky jedla hravo poradia za vás. Vďaka ergonomických rukoväťou bude manipulácia s nádobou jednoduchá a pohodlná.
Okrem skvelých vlastností hrniec ponúka aj vysokomoderné dizajnové spracovanie.Modročierna kombinácia pôsobí elegantne a originálne zároveň. Riad Tescoma vás zaručene ohromí jedinečnou kombináciou nevšedného vzhľadu, tej najlepšej kvality a priaznivej ceny.
Doplňujúce informácie:
Priemer:
20 cm
Objem:
3,5 l
Materiál:
Keramika
Farebné prevedenie:
Modrá/Čierna
Tepelné zdroje:
Plynové
Elektrické
Sklokeramické

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Pokrievka Áno

Funkcie a príslušenstvo

Funkcie Vhodné do umývačky
Príslušenstvo Pokrievka

Priemer nádoby

Priemer nádoby 20 cm

Vlastnosti súpravy

Počet hrncov/panvíc v súprave 1 ks
Kód:  ETS150a
Produktové číslo:  595054.00
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11