Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

TESCOMA Drvič na zemiaky GrandCHEF

4,9 29 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
8,99 €

TESCOMA Drvič na zemiaky GrandCHEF

Pracujte v kuchyni ako profesionál. S prémiovým kuchynským náradím TESCOMA GrandCHEF vám pôjde príprava pokrmov od ruky. Drvič na zemiaky GrandCHEF je vyrobený z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele. Je to praktický pomocník na prípravu zemiakových a zeleninových kaší. Výhodou kuchynských potrieb TESCOMA GrandCHEF je možnosť umývania v umývačke riadu.

Kľúčové vlastnosti drviča na zemiaky TESCOMA GrandCHEF

  • Prémiové kuchynské náčinie TESCOMA GrandCHEF
  • Vyrobené z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele
  • Vysoká úžitková hodnota za priaznivú cenu
  • Kuchynské náčinie je vhodné do umývačky
  • Trojročná záruka

Rad GrandCHEF

V modelovom rade kuchynského náčinia GrandCHEF nájdete viac ako 80 klasických, špeciálnych aj trendy produktov pre vašu každodennú i profesionálnu kuchyňu. Ide o ucelenú dizajnovú líniu z nehrdzavejúcej ocele na prácu a pri rôznych príležitostiach prípravy jedál a dezertov.

Kód:  TESKN106
Záruka: 36 mesiacov
Produktové číslo:  428284.00
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04