Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

TESCOMA Súprava dóz FRESHBOX 5 ks, obdĺžniková

4,9 21 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
20,90 €

TESCOMA Súprava dóz FRESHBOX 5 ks, obdĺžniková

Súprava dóz v piatich veľkostiach z kolekcie FRESHBOX značky TESCOMA je ideálnym riešením pre skladovanie a transport potravín. Použitím kvalitných materiálov bolo dosiahnuté vysokej odolnosti voči nízkym aj vysokým teplotám. Dózy FRESHBOX tak môžete využiť ako pre uskladnenie potravín v mrazničke alebo chladničke, tak aj pre ohrievanie jedla v mikrovlnnej rúre. Samozrejmosťou je aj možnosť umývať dózy v umývačke riadu.  

Kľúčové vlastnosti súpravy dóz FRESHBOX 5 ks TESCOMA

  • Vzduchotesný a vodoodolný uzáver pre ľahký transport
  • Odolný plast pre dlhú životnosť
  • Vysoká odolnosť voči nízkym aj vysokým teplotám
  • Vhodné pre skladovanie potravín v mrazničke aj pre ohrev jedla v mikrovlnnej rúre.
  • Možnosť umývať v umývačke riadu

Vysoká odolnosť v mraze aj horúčave

Vďaka kvalitnému a vysoko odolnému plastu sú dózy FRESHBOX odolné voči teplotám od -18 do +110 °C, čo výrazne rozširuje možnosti pre ich využitie. Vodoodolný a vzduchotesný uzáver podporený silikónovým tesnením zaistí, že sa z dóz nič nevyleje ani pri ich nechcenom prevrátení. Bez prístupu vzduchu navyše nedochádza k strate čerstvosti ani vône a potraviny tak vydržia dlhšie svieže. 

Správna veľkosť pre každú situáciu

Pre svoje potreby môžete zvoliť jednu z piatich praktických veľkostí, ktoré sa v súprave dóz FRESHBOX nachádzajú. Súpravu piatich dóz tak ocení každý, kto potrebuje uchovávať či prenášať rôzne množstvo potravín, keď jedna univerzálna veľkosť skrátka nestačí. Výber obsahuje dózy s veľkosťou 0,2 l, 0,5 l, 1 l, 1,5 l a 2,5 l. Obdĺžnikový tvar dóz FRESHBOX od značky TESCOMA umožňuje ich jednoduché skladovanie a stohovanie. 

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Plast

Typ produktu

Typ Súpravy
Tvar Obdĺžniková

Objem

Celkový objem 2,5 l

Materiál

Materiál dózy Plast
Materiál veka Plast

Vlastnosti

Vhodná do Mikrovlnnej rúry, Umývačky, Mrazničky, Chladničky
Vlastnosti Tesniaca
Veko S klipmi

Rozmery

Výška 8,5 cm
Šírka 25,5 cm
Hĺbka 18,5 cm

Balenie

Obsah balenia Veko
Počet kusov 5 ks
Kód:  TESDP003
Záruka: 60 mesiacov
Produktové číslo:  892094.00
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17