Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Tescoma Cukrárska zdobiaca ceruzka DELÍCIA 630536.00

4,8 33 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
14,90 €

Tescoma Cukrárska zdobiaca ceruzka DELÍCIA 630536.00

S ceruzkou Tescoma Delicia vytvoríte tie najkrajšie maľby a ornamenty, či už na cukrovinkách, tortách alebo iných lahôdkach. Ceruzka je vyrobená z prvotriedneho silikónu a odolného plastu. Je ideálna na dekorovanie potravín bielkovým, maslovým, tvarohovým a čokoládovým krémom. Ľahko si poradí aj s rozpustenou čokoládou a šľahačkou. Záleží len na vašej chuti!
Súčasťou balenia je 5 trysiek rôznych tvarov pre najrôznejšie dekorovacie techniky, ktoré vykúzlia na pokrmoch úchvatné ozdobné tvary. Pomocou praktického stojančeka sa nádobka veľmi ľahko naplní a takisto aj odloží počas zdobenia. Po použití možno ceruzku očistiť univerzálnym čistidlom a následne vložiť do umývačky. Na výrobok sa vzťahuje trojročná záruka.
Parametre a špecifikácie:
Materiál:
Silikón
Plast
Príslušenstvo:
5 trysiek
1 stojan
Dĺžka:
15 cm
Záruka:
3 roky

 

Parametre a špecifikácia

Cukrárske potreby

Cukrárske potreby Zdobičky
Kód:  ETS145h
Záruka: 36 mesiacov
Produktové číslo:  630536.00
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03