Obnoviť stránku

TESCOMA Čokoládové fondue DELÍCIA 630101.00

4,8 13 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
31,90 €

TESCOMA Čokoládové fondue DELÍCIA 630101.00

Prekvapte svoju návštevu originálnym pohostením či jednoducho ohromte svoje deti zdravým maškrtením v podobe čerstvého ovocia namáčeného do rozpustenej kvalitnej čokolády v elektrickom fondue obľúbenej značky Tescoma. V elektrickom fondue na rozdiel od klasického so sviečkou nehrozí vyschnutie čokolády alebo jej pripálenie. Môžete si vybrať z dvoch stupňov zahrievania. Súčasťou fondue je miska s antiadhéznym povlakom, ktorá má aj prenášaciu rukoväť s lievikom. Rozpustenú čokoládu tak môžete využiť aj inak ako do nej namáčať ovocie – napríklad poliať s ňou múčnik alebo ho naplniť. K miske patrí aj viečko, ktoré môžete použiť na uskladnenie nespotrebovanej čokolády v chladničke. Samozrejmosťou je šesť vidličiek. Viečko, miska, rukoväť a vidličky sú vhodné do umývačky. 

Prečo zvoliť elektrické fondue? 

  • Výrobok kvalitnej značky Tescoma
  • Bezpečné
  • Nehrozí vyschnutie alebo pripálenie čokolády
  • Voľba z dvoch stupňov ohrevu
  • Miska s prenášacou rukoväťou a lievikom
  • Niektoré časti vhodné aj do umývačky

Na prístroji môžete zvoliť z dvoch teplôt. Vyššia teplota (60 °C) je určená na rýchle rozpustenie čokolády. Stupeň s nižšou teplotou (40 °C) slúži na pomalé rozpúšťanie a následne na uchovávanie čokolády v rozpustenom stave počas maškrtenia. 

Parametre a špecifikácia

Typ

Počet osôb 6
Typ ohrevu Elektrický ohrev
Materiál Plast, Oceľ
Podľa typu fondue Sladké
Kód:  TESAC080
Záruka: 36 mesiacov
Produktové číslo:  630101.00
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03