Obnoviť stránku

Terraillon Nutritab 13073 Black

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Terraillon Nutritab 13073 Black

Terraillon Nutritab Black v čiernej farbe je naozaj revolučná kuchynská váha na kontrolu vášho kalorického príjmu. Vďaka prepojeniu s databázou CIQUAL môžete zvoliť váženú potravinu a o zvyšok prepočtov sa už váha postará sama. Bez zbytočných prieťahov vám tak poskytne informácie o množstve kalórií a pomeru živín v jedle. Váha Nutritab bude dlhodobo sledovať váš kalorický príjem. Prehľad o prijímanej energii ešte nikdy nebol jednoduchší.

Kľúčové vlastnosti kuchynskej váhy Terraillon Nutritab Black

  • Kvalitný materiál na váženie veľkých kusov potravín
  • Sklenený povrch na ľahkú údržbu
  • Vypočíta množstvo kalórií a pomer živín v potravinách
  • Váha Nutritab umožňuje dlhodobé sledovanie príjmu
  • Skenovanie čiarových kódov z potravín na uľahčenie práce
  • Možnosť prepojenia s aplikáciou Welness tréner

Tak jednoduché, tak efektívne

Váha Terraillon Nutritab Black má k dispozícii databázu o 1 400 potravinách, nie je tak potrebné ručne zadávať žiadne hodnoty. Okrem počtu kalórií dokáže váha oznámiť aj množstvo proteínov, sacharidov, tukov, vlákniny a sodíka, čo ocenia nielen ľudia v procese chudnutia, ale aj aktívni športovci alebo ľudia so zdravým životným štýlom, ktorých zaujíma zloženie potravín a množstvo energie. Funkcia skenovania dokáže rozpoznať 40 000 čiarových kódov jedál. Informácie zobrazuje váha Nutritab na veľkom prehľadnom LCD displeji. Prepojenie s aplikáciou Welness tréner vám ponúkne možnosť detailnejších prehľadov, zálohovanie a zdieľanie vašich dát a úspechov.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Rozmery

Šírka 26 cm
Výška 1,6 cm
Hĺbka 16 cm
Kód:  TERKV001
Produktové číslo:  13357
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02