Obnoviť stránku

Terraillon ACTIVI-T BAND

Terraillon ACTIVI-T BAND

Pohyb by mal byť neoddeliteľnou súčasťou každodenného života. Activi-T Band je s vami 24 hodín denne, 7 dní v týždni. Noste ho na zápästí a zistite, ako blízko ste k dosiahnutiu stanovených cieľov. Vďaka 3D senzoru sleduje vašu fyzickú aktivitu - počet krokov, vzdialenosť a množstvo spálených kalórií. V noci analyzuje fázy vášho spánku a ich trvanie, ráno vás prebudí jemnými vibráciami vo vami nastavenom čase. Náramok Terraillon Activi-T Band už nebudete chcieť zložiť z ruky! 

Kľúčové vlastnosti súpravy náramku Terraillon

  • Náramok Terraillon spolupracuje s praktickou aplikáciou Wellness Coach
  • Sleduje aktivitu aj spánok
  • Pripojenie cez Bluetooth
  • Nabíjanie pomocou USB s výdržou batérie až 7 dní
  • Podpora operačného systému Android a iOS
  • Nastaviteľná veľkosť náramku
  • Čierna farba

Inteligentná aplikácia v telefóne a sledovanie aktivity

V aplikácii Wellness Coach jednoducho a bezplatne nastavíte ciele, ktoré túžite dosiahnuť a nájdete tu množstvo tipov a rád. Vaše výsledky môžete navyše zdieľať na vybraných sociálnych sieťach s vašou rodinou a známymi. Pomocou aplikácie vo vašom smartfóne môžete sledovať aktivitu počas celého dňa. Aplikácia je dostupná pre operačný systém Android a iOS. 

Dokonalé spracovanie náramku Terraillon Activi-T Band

Krokomer Activi-T Band je vybavený veľkým OLED displejom, ktorý umožňuje sledovať vaše aktivity priamo na ruke. Oznámi vám vašu prejdenú vzdialenosť, presný počet krokov, počet spálených kalórií a dokonca aj čas. Je napájaný batériou s výdržou až 7 dní, ktorú vďaka integrovanému USB portu opätovne nabijete. 

Kód:  TEROV007
Produktové číslo:  13056

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16