Obnoviť stránku

Tenda W150M

4,2 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Tenda W150M

Bezdrôtový cestovné prístupový bod podporujúce najnovšie WiFi štandard 802.11n s prenosovou rýchlosťou až 150 Mbit/sReálna prenosová rýchlosť sa pohybuje okolo 90 Mbit/s, čo je však stále 6-krát viac pri použití predchádzajúcej štandardu 802.11g, s ktorým je prístupový bod spätne kompatibilné.Zariadenie dokáže pracovať v niekoľkých režimoch ako klasický prístupový bod, klient + prístupový bod a bezdrôtový router.Zvláda aj špeciálne režimy WDS a WISP, ktoré umožňujú kombináciu príjmu a preposielanie WiFi signálu.Jednotlivé režimy je možné medzi sebou fyzicky prepínať vďaka tlačidlu na bočnej strane zariadenia.Príjem a šírenie signálu zaisťuje interná všesmerová anténa s výkonom 3 dBi.
Rozhranie zariadenia disponuje jedným RJ-45 portom, ktorého funkcia (WAN/LAN) závisí na konkrétnom režime použitie.Samozrejmosťou je podpora najsilnejšieho zabezpečenia WPA2, možnosť zakázať vysielanie SSID, filter MAC adries a paketový filter.Filtrovanie obsahu zabezpečuje kontrolu prístupu k nevhodným webovým stránkam.Lokálne alebo vzdialený manažment sa vykonáva prostredníctvom webového rozhrania.Zariadenie je vďaka svojim jedinečným kompaktným rozmerom a možnosti napájania cez USB počítača vhodná najmä na cesty, ale aj do menších firiem aj domácností pre zdieľanie pripojenia k internetu pomocou káblového modemu, ADSL modemu alebo ethernetovej prípojky.
Parametre a špecifikácie:
Operačný módy:
Prístupový bod Klient + prístupový bod Bezdrôtový router WDS + Prístupový bod WISP
Podporované bezdrôtové siete:
IEEE 802.11b (11 Mbit/s, 2,4 GHz)
IEEE 802.11g (54 Mbit/s, 2,4 GHz)
IEEE 802.11n-lite (150 Mbit/s, 2,4 GHz)
Anténa:
Typ: interné
Výkon: 3 dBi
Výstupný výkon:
20 dBm
Citlivosť:
-92 DBm
Modulácia:
DSSS, OFDM
Správa:
Cez HTTP
Zabezpečenie:
WEP
WPA/WPA2
Rozhranie:
1x RJ-45 (WAN/LAN)
Rozmery:
16 x 63 x 103 mm (V x Š x H)
Hmotnosť:
350 g

Parametre a špecifikácia

Funkcie

Funkcie Prístupový bod (Access point), Router, Klient
Kód:  NU433b1
Produktové číslo:  W150M

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07